تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: هر چی میدونی بریز تو گود
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
سلام
خسته نباشید
منو به خاطر غیبتی که داشتم ببخشید .Icon_smile_praying
میخوام یک بحث در رابطه با ابزار اطفاء حریق که تصویرشو در پائین می بینید شروع کنیم.
در رابطه با این وسیله هر چی میدونید بریزید تو گود که الان وقتشه

[تصویر: compacts.jpg]
راستش من که چیزی متوجه نشدم
تو اینترنت و در سایت اون هم سری زدم ، نه عکسی و نه مطلبی در مورد اون زده نشده بود .
اگه دوستان چیزی پیدا کردید خبر بدید.
ممنون
سلام
باید خدمتتون عرض کنم که من این بحث و چند روزی هست که راه انداختم
اما هیچ کس تو این بحث شرکت نکرده بجر امدادگر شاهد که از ایشون کمال تشکر را دارم
ولی بهر حال می خواستم خودم این وسیله رو معرفی کنم که با این شرایط دیدم بهتره که دوستان خودشون برن دنبال اطلاعاتی که بدست آوردن و تو این بحث قرار بدن .
ما منتظریم
یا علیIcon_smile_rose
سلام.متاسفانه من نیز مثل امدادگر شاهد اطلاعاتی بیدا نکردم
اما به نظرم این عکسی که گذاشتی شبیه به سر نازل کف ساز به عبارتی همون توربکس (یاطوربکس) اتش نشانی هست.یا یه مدله جدید از اونه.حداقل فکر می کنم کارکردش مثله اونه. یه ورودی مواد داره که مواد اطفایی توسط بروانه
در وسعت خاص به سمت حریق برتاب میشه
بیش از این اطلاعاتی ندارم.خوشحال میشم از اطلاعاتت استفاده کنم.Icon_smile_prayingIcon_smile_prayingممنون از بحثت
سلام
فکر میکنم دوستان باید بیشتر از اینها تلاش کنند .Think
سلام.با اين حساب يعني حدسم اشتباه بود.اگه توربكس نيست پس چي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/Thinkبيش از اين معطل نكن كه داغي بحث مي پرهاااااااا.منتظرم مرسيThink
سلام
من کی گفتم شما دارید اشتباه می کنید مطلبتون رو کاملتر کنید
منتظرم
Icon_smile_roseIcon_smile_rose
موضوع داره کم کم داغ میشه و به جاهای خوبی میرسه .
من که منتظرم ببینم آخرش این چیزه چیه ؟!!!
البته با دقت بیشتری که به تصویر داشتم منم با نظر جناب rescue_star125 موافقم.
چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم ندیدم؟تو سایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
همانطور که دوستمان فرمودند این وسیله توربکس نام داره
وسیله ای است برای مکش دود و هوای الوده و یا انتقال و دمش هوای تازه به داخل هر جائی که مورد نظر باشه
حتی محلهای که احتمال نشت گاز و جود داره چون این وسیله کاملا ایمن است
جالبه بدونید نحوه کار این وسیله چطوریه : همانطور که می بینید توی تصویر یک محل اتصال شیلنگ وجود داره و درست در طرف دیگر اون هم باید یک خروجی باشه و پروانه اون به وسیله نیروی حرکت آب به گردش در میاد نه مثل توربین های دیگه با برق کار نمیکنه پس کاملا ایمن است
در بعضی از انواع این وسیله یک نازلی وجود داره که شما به توسط یک شیلنگ از منبع کف شیمیائی موجود در محل که برای اطفائ حریق به کار میره برای پاشیدن کف استفاده می کنید این وسیله مجهز به یک تونل ( یا لوله خرطومی با قطر بالا ) هست که برای محلهای که امکان بردن اون نیست مثل حفرات یا داخل چاه استفاده میود
ببخشید خیلی بی دقت و با غلط انشائ زیادی نوشتم
منتظر نظرات اساتید محترم هستم
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع