تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: نکات ایمنی استفاده از جکهای پنوماتیک
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
هر شخصی هرچی میداند بفرستد
دست همه درد نکنه که شرکت کردید .من اولین قدم را خودم بر میدارم و اون تمیز بودن و صاف بوذن زیر جک ها است.
دومین نکته : اولا این که از دو جک روی هم بیشتر استفاده نکنیم.سوم اول جک زیرین و سپس جک بالا را به این ترتیب که پایینی نصفه پر شود و سپس بالایی نصفه پر.بعد دوباره پایینی کامل پر و بالایی نیز به همین ترتیب. اگرررررر می خواهید بازهم نکات را بگم یه نظری یه حرفی چیزی بفرستید.یا علی (ع)مدد
1-بیش از دو کیسه هوا بر روی هم مجاز نمی باشد.
2- کیسه هوای دوم ترجیحا باید به صورت ضربدری یا بعلاوه(ازنظر دید ازبالا) به روی هم قراربگیرند--دریک راستا نباشند--
3-زیر کیسه های هوا باید تمیز وخالی از اشیاء نوک تیز باشد.
4-زیر کیسه های هوا ترجیحا آغشته به روغن نباشد.
5-برای رسیدن به ارتفاع بیشتر میتوان از تخته چوب های از قبل آماده استفاده کرد.
6-بازدید دوره ای از تجهیزات (کیسه ،شلنگ رابط ، دستگاه اپراتور،پربودن کپسول هوا).
7-در هنگام عملیات از فیکس شدن اتصالات حتما مطمئن شوید.
8-در صورت استفاده طولانی مدت از کیسه هوا در عملیاتها بهتر است از تکیه گاههایی ازقبل آماده جهت قرار دادن در کنار کیسه ها برای جلوگیری از خالی کردن احتمالی هوا استفاده کرد
کیسه هوای دوم ترجیحا باید به صورت ضربدری یا بعلاوه(ازنظر دید ازبالا) به روی هم قراربگیرند--دریک راستا نباشند}چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با تشکر از شما .
خیلی متشکرم.از دوستان دیگر دعوت کنید که در بحث شرکت کنند.
یکی دیگر از نکات فیکس کردن جک در هنگام عملیت هست که با استفاده از چهار دستگیره که در اطراف جک ها قرار دارد انجام میشود.شما با ابتکار عمل کمی میتوانید آنها را فیکس کنید.
سلام
وقتتون بخیر
حالا چرا، چرایی بااین همه علامت سوال؟؟؟
Icon_smile_nottalk
اولا عرض کردم ترجیحا !
دوما با این کار میتوان مساحت بیشتری از جسم را پوشش دهیم.
سعی کردم در عکس مشخص باشد و . . .
متشکر
عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس روآپلود کردما
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع