تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: لجبازي....
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
ديروز يه SMS از 90015005 داشتم كه نوشته بود: مشترك گرامي؛ به دليل عدم پرداخت صورتحساب دوره 1/9/ 87 ارتباط شما به مدت يك هفته يك طرفه و سپس قطع كامل مي‌گردد. همراه اول.
راستش تا قبل از اين اصلا يادم نبود كه قبضم رو نپرداخته‌ام و اصلا هم توجهي به اخطار روي قبض نكرده بود و البته اهميت چنداني هم نداره اين موضوع فوقش قطع كامل ميشه بعد هر وقت خواستم پولش رو مي‌پردازم و وصل ميشه دوباره.

ولي جالب برام حكايتيه كه بعد از خوندن اين sms سريع به ذهنم رسيد؛ تا آخر شب همش احساس مي‌كردم زبونم بسته شده. احساس مي‌كردم دارم داد مي‌زنم ولي كسي صدامو نمي‌شنوه. احساس مي‌كردم مرده‌ام و ته قر زنده شدم ولي نمي‌تونم به كسي بگم. احساس مي‌كردم ارتباطم با تموم دنيا قطع شده.
پيش خودم فكر كردم اگر واقعا اين احساس‌ها يه روز واقعيت بشن من تو حسابم چه پس‌اندازي دارم كه بتونم برگردم؟ راستش از عرق سردي كه رو پيشونيم نشست فهميدم شايد يه حسابي به اين نام باز كرده باشم ولي هيچ وقت به فكر پس‌اندازش نبودم يا حداقل با اون انبوه برداشت‌ها ديگه ته مونده اين حساب جايي به دادم نمي‌رسه...
حالا فرض کنید یک هفته بدلیل برف و از این جور چیا برق محل کارتون قطع بشه . کامپیوتر ، اطلاعات شخصی و هر چیزی که بهش نیاز دارید .....
یه چی تو مایه ی جنگ الکترونیک .
با این اوضاع باید همیشه یه جورایی برای بحران بی برقی آماده باشیم .
مثلا همین حساب را که گفتید من بدلیل مشکلات عابر بانک ها همیشه مبلغی را تو خونه ، مبلغی را تو جیب و مابقی را تو بانک میزارم تا اگه یه موقع لازم و شد همه ی دستگاهها قطع شدن و اومدیم و یهو مشکلی تو سیستم بانکی پیش اومد ، از کار بار نمیونم.

فرض کنید تو یه عملیات بی سیم از کار بیفته ، تو یه بحران مثل زلزله سیستم مخابراتی ، موبایل ، تلفن و ... از کار بیفته ، اونوقت دیگه ................................ Icon_smile_silly
عجب لجبازی عبرت آمیزی بود .Icon_smile_hee
لینک مرجع