تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه كامل: چوب خوردن امدادگران
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام من یک امدادگر هلال احمر هستم یه روز که کشیک اداری داشتیم صبح بعد از بیدار شدن از خواب وقتی کارمندان آمدند تصادف شدیدی جلوی هلال احمر اتفاق افتاد منو 2 تا از دوستام که رفتیم کمک راننده ما هم اومد آمبولانس و روشن کنه که دید خاموشه و اصلا روشن نمیشه به همین خاطر تا اورژانس برسهیکی از دوستام از یکی از اطرافیان که اصلا متوجه نشده بو آمبولانس روشن نمیشه چوب بدی خورد منم یکی از مصدومین را برداشتم و با یه ماشین شخصی به بیمارستان رسوندم که اونجا توسط همراهانش چوب خوردم البته این اولین بار نبود که سر امداد گرای ما این بلا میاد ولی خوب شما بگین باید چیکار کرد؟
سلام
به نظر من هم حق با اونا بوده
متاسفانه هلال احمر یک نهاد تنبل و تن پرور شده .
آخه وقتی یه نهاد مثل هلال احمر تو لحظات غیر بحران کاری نداره و باید هر لحظه آماده بحران باشه ، نباید آمبولانسش را چک کنه و ببینه که سالم هست یا نه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
متاسفانه این حضرات جز گرفتن پول بیت المال و حروم کردن اون و پوز دادن تو مانورها و برنامه های جانبی تبلیغاتی بی فایده کار دیگه ای که بلد نیستن .
اونوقت وقتی جلوی خود ساختمان هلال احمر هم تصادفی رخ بده اونا نباید بتونن اونو جمع کنن ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته می دونم که اگه آمبولانس هم سالم بود بازم فرقی نمی کرد . هلال احمر جز انداختن مصدوم در آمبولانس و اعزام به بیمارستان کاری دیگه ای نمیتونه انجام بده . حالا خیال کنید اون ماشین سواری هم آمبولانس بود دیگه .

نمونه ی همین ماجرا جلوی هلال احمر شیراز هم اتفاق افتاد ، پیرمردی که دچار حمله ی قلبی شده بود به خیال کمک وارد ساختمان هلال احمر شد (اونم ساختمان عملیات!!!) و بدلیل عدم استفاده هلال احمر از دارو حتی یک قرص زیرزبانی هم برای اون مصدوم نداشتن .
بازم خدا پدر و مادر این اورژانسی ها را بیامرزه که با تماسی که بهشون گرفتیم سریع اومدن و به داد اون بنده خدا رسیدن.

با این تاپیک بازم داغ دلمو تازه کردین .
بابا یکی نیست بیاد این هلال احمر را تعطیل کنه .
یکی نیست بیاد و این امدادونجات جاده ای را از هلال احمر بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حیف از این همه پول و بودجه ی بیت المال که تو هلال احمر خرج میشه ؛ تو نهادی که حتی عرضه ی نجات دادن مصدومی در فاصله ی 10 متری ساختمان عملیاتی و اداری خودش را نداره .
سلام پاسخ به تاپیک دوست خوبم emdadgar_shahed

این حرفی که میخوام بزنم شاید شما فکر کنین که به خاطر اینه که خودم صاحب تاپیک هستم این جوری میگم ولی باور کنین اصلا اینجوری نیست
بچه های جمعیت ما با اینکه جمعیت ما تازه تاسیس هست و ما که از همه قدیمی تر هستیم همش 2 ساله که امدادگریم ، با این هال اونقدر حرفه ای هستن که دارو تجویز کنن یا تو آمبولانس لوله تراشه بزارن
تازه آمبولانس ما هم از اون کاروانهای لگن هست که الان خوب کار میکنه ولی از نیم ساعت بعدش خبر نداری
فکر نکنین از اون تویوتاهای خفن هست
من خودم ماه قبل راننده کمکی بودم و تو یه مسیر کوهستانی با اون ماشین حدود 50 کیلومتر رانندگی کردم که حتی تا پای مرگ جلو رفتم(باور کنین راست میگم)
ولی با این حا من همون مسیر رو تو 40 دقیقه رفتم و برگشتم که این آمبولانسای تویوتا نمیتونن تو 100 دقیقه هم برن
اینارو گفتم که باورکنین ما تقسیر زیادی نداشتیم
ولی بازم قضاوت با خودتون هست لطفا نظر بدین
درضمن من این وبلاگ رو واسه مسابقات رقابت مهر نوشتم حتما توش نظر بدین و تو نظرسنجیش شرکت کنینwww.srcs.blogfa.com
سلام اگر تو ی جاده باشه حق با مردم هرچی بخوریم نوش جونمون ولی داخل شهر هیچ ارتباطی با هلال نداره مگه این که خودت دنبال دردسر باشی چون من یه بار این تجربه رو داشتم و دیگه تجربه رو تجربه نکردم ونمیکنم
افتاد الان
امدادگر جوان ........ کرج

ویرایش شد!
آرش
آدرس مرجع