سلام
این متن رو پارسال نوشتم و امشب بعد یک سال تو هارد بهش برخوردم. گفتم بذارمش شما هم بخونید.
اگه دلتون خواست خوشحال میشم نظرتون رو بدونم.
!!!..................
شما اول برو مرخصیاتو درست کن که 20 روز بدهکاری!!!!
خاطرات و دوستانی که در هلال احمر وجود دارد مانع اصلی جدائی امدادگر وجمعیت هلال احمر است
البته باید بگم که این برنامه خارج از عملیات های هلال احمر است و هیچ حمایتی نکردند ولی اگه این هلال نبود این همه آدم گل و باحال رو نمی شناختم.
خدایا این هلال رو از ما نگیر.....
الهی آمین.
من با شما موافقم خدایا ما امداد گران را شفا بده
agha arash aval bebakhsh ke man nemitoonam far30 binvisam, badesham kheyli bahal bood. hesabi ashkamo dar ovordi, kheyli bahaleha manam daghighan mesle to ba khabar shodam ke beram isga, manam hamishe ye tasvire na mafhoom jelo room bood az isgah, hamoon aghahe(.....) be manam goft be hich kas joz khoonevadat nagoo, be manam 1i az oona ke chand bar rafte bood hamoon harfo zad, ke zoooooooood tamoom mishe, va3 manam raftan oonja jaleb bood, va3 manam ajib bood, va3 manam ghashang bood, va3 manam zood tamoom shod ba hamoon <agha> goftane haj agha, manam mesle to natoonestam zaere khas bashamo ba mashin raftim khone haji, vaghti raftim haramam ke alame kha3 khodesh, bazam mesle to ba tardi2 nedamat, ama kheyli hal dad, yani bazam mishe man beram? khola3 agha daghamo taze kardi. yade sh be kheyr
23-10-1389
------------------------------
ارسالی hendoone
سلام دوستان. نمي دونم چي بگم. همون جايي كه آرش ازش گفت، همون بهشتي كه رفته بودو منم 2 سال طلبيده شدم. امسال قرار نيست برم. چه كار بدي كردم كه آقا قهر كرده نمي دونم. هر سال 4-5 بار مي برد منو پيش خودش اما امسال فقط 2 بار. الانم كه وقت ايستگاه شده فقط حسرتش مونده و يه بغض گنده تو گلوم.

بيشتر حالم از خودم گرفته كه نمي دونم غفلتم كجا بوده كه اينجوري قراره تاوان بدم. ازتون خواهش مي كنم وام دعا كنين، هم واسه بخشيدنم هو واسه رفتنم.

ان شاء الله خير امدادگر
غم به دلتون راه نديد،ان شاء اگه قسمت باشه مي شه
نگران نباشيد

بالاخره اين سعادت بايد نصيب ديگران هم بشه ديگه