سلام به همگی
یه سئوال داشتم. ممکنه راهنمایی بفرمایید.
تو یه صحنه تصادف، چند خودرو داشتیم که به هم برخورد کرده بودند. یکی از این ها تاکسی پراید دوگانه سوزی بود که جلوی ماشین کاملا جمع شده بود و به انتهای سمت راست نیز ضربه ای وارد شده بود که در اثر آن گاز CNG در حال نشت بود. شما در مواجه با این صحنه چگونه اقدام به ایمن سازی می کردید؟
من واقعا از همه به خاطر این همه نظر کارشناسانه و راهکارهای مختلفی که ارائه کردند ممنونم. آخه خیلی مهم بود که بعد از اینکه تمام اتومبیل ها دارند به سمت دوگانه سوز شدن پیش میرن بخش نجات کشور هم خودشو برای مقابله با حوادث جدید آماده کنه و به حمد خدا ما تونستیم با کمک شما دوستان عزیز به این مهم دست پیدا کنیم. امید است که در آینده تحولات نوین و شگرفی را در این زمینه از طریق این مباحث شاهد باشیم.
با آرزوی موفقیت؛ دبیر کمیته بررسی معضلات
دیدم که خبری نیست گفتم مثل بقیه جاها الکی از خودمون به خاطر کار نکرده تشکر کنیم و هم اینکه دوباره بیاد بالا شاید قبلا ندیده باشیدش!!!
اکثر کپسولهای استاندارد یه فیوز گاز یا شیر اطمینان دارن که با نشت ناگهانی کپسول خود به خود قفل میشه ولی بازم یه امدادگر وقتی سر صحنه میرسه باید برق ماشینو قطع کنه و از همه بخواد که چیزی روشن نکنن و بعد صندوق عقب رو باز کنه و پیچ آبی رنگ انتهای گپسول رو تا ته بچرخونه و ببنده.
ممنون از راهنمایی تون.
باید بگم که برق ماشی رو قطع کردیم؛ البته با بدبختی چون جلو ماشین جمع شده بود و معلوم نبود چی به چیه که در این راه یه تایلیور رو خم کردیم. ولی در مورد پیچ آبی رنگ چیزی نمی دونستم و حالا که فهمیدم خیلی خوشحالم. (لبخند)
البته یه دلخوری هایی هم بین ما و آتش نشانی و پلیس راه بوجود اومد که بماند ولی توقع نداشتم.
سلام
توی خودروهای 206 زیر فرمان سمت چپ جعبه فیوز هست و میتونید برق تک تک قسمت های خودرو رو قطع کنید، ضمنا اگه یه وقت خدای نکرده یه مورد مشابه داشتید و توی خودرو بیسیم خودرویی وجود داشت سعی کنید حتما بیسیم رو خاموش کنید تا مبادا اتفاقی دست یا پای کسی با دکمه ptt برخورد کنه و جریان 25 وات از آنتن خارج بشه، چون در این حالت که باک خودرو ممکنه نشتی داشته باشه و خطر پخش گاز هست احتمال انفجار به وسلیه امواج الکترو مغناطیسی زیاده
البته 206 فقط در مدل صندوق دار می تونه دوگانه سوز بشه.
در مورد تذکرتون هم ممنون چون نه ما حواسمون بود نه پلیس که دهن ما رو با کاراش آسفالت کرد.
آقای آرش من می گم شما باید خودتون را به یک پزشک متخصص قلب و عروغ نشان دهید
میشه لطفا دلیلتون هم برای پیشنهادتون بگید.
اگر متقاعد شدم حتما به پزشک مراجعه می کنم!
دلیلش در سایت امدادگر ببینی
ببخشید من متوجه منظورتون نمی شم؛ ممکنه یه خورده واضح تر بگید. در ضمن ربط این بحث ها با موضوع این تاپیک رو هم نمی دونم.
لطفا هر چیزی رو در جای خودش مطرح کنید تا بحث منحرف نشه.