تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: نجات مسافران از ميان شعله‌هاي آتش
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
رييس مركز كنترل ترافيك پليس‌راه كشور گفت: ستوان دوم محمدرضا بهرامي و كارمند ناصر ذاكري با ايثارگري جان مسافران گرفتار در حريق حادثه رانندگي را نجات دادند.
به گزارش ايسنا سرهنگ حسين عليشاهي افزود: حادثه تصادف منجر به فوت در ساعت 6 صبح روز 29 آذر ماه سال جاري در محورتالش استان گيلان در محلي به نام ديناچال بين يكدستگاه كاميونت بنز خاور و يك دستگاه ميني بوس بنز رخ داد كه در آن راننده كاميونت با انحراف به چپ با ميني‌بوس برخورد مي‌كند.
وي ادامه داد: در اثر شدت برخورد هر دو وسيله نقليه طعمه حريق شدند كه همزمان باك ميني‌بوس بر اثر برخورد منهدم شده و گازوئيل آن به سطح آسفالت پخش شد كه اين امر موجب شدت آتش‌سوزي شده و هر دو خودرو با شدت در آتش شعله‌ور شدند.
عليشاهي افزود: در لحظات اوليه حادثه، تيم گشتي پليس‌راه تالش - صومعه سرا به رانندگي كارمند ناصر ذاكري و سرپرستي ستواندوم محمدرضا بهرامي كه در محور مذكور، درحال گشت زني بودند با رسيدن سريع به محل حادثه، با وجود آتش‌سوزي شديد از ميان شعله‌هاي آتش، تعداد 5 نفر از مسافرين ميني‌بوس را كه لابه‌لاي صندلي‌ها گرفتار شده بودند نجات دادند.
رييس مركز كنترل ترافيك پليس‌راه كشور در خصوص نجات جان آخرين مسافر مجروح حادثه كه در انتهاي ميني‌بوس گرفتار شده بود، گفت: كارمند ناصر ذاكري براي نجات آخرين مسافر گرفار در آتش به انتهاي ميني‌بوس حركت كه در همين حال باك خودرو كاميونت بنز منفجر و كارمند ذاكري و مسافر مجروح پس از پرتاب به انتهاي ميني‌بوس،‌در ميان شعله‌هاي آتش گرفتار شدند كه در اين حين ستواندوم بهرامي با شكست شيشه عقب ميني‌بوس، كارمند ناصري و مسافر مجروح را نجات دادند.
لازم به ذكر است: كارمند ناصر ذاكري كه از پرسنل پليس راه است در هنگام نجات جان مسافرين ميني‌بوس از ناحيه‌ دستها و صورت در ميان شعله‌هاي آتش صدمه ديده است و مسافران نجات يافته از ايثارگري اين مامور پليس‌راه نيز تقدير كردند.
از طرف تمامی امدادگران ایران می گم :
مــــــــــــــــــــــــمـــــنون
Icon_smile_rose Icon_smile_kisses Icon_smile_rose Icon_smile_kisses

هر چی برای تشکر از اینگونه افراد انجام بدیم و یا بگیم بازم کمه .
بی نهایت ممنون
هذا من فضل ربی
منم به نوبه خودم تقدير و تشكر ميكنم.
نجات جان؛به خصوص اگر هموطن هم باشد آنقدر لذت بخش است که بعداز تلاش بی پایان و ازجان گذشتی
قابل مقایسه با هیچ لذتی نمی باشد.
من هم از این عزیزان زحمت کش ممنونم
سلام
امدادگران فرشتگان نجاتند
خداوند به مامورین پلیس و امدادگران عمر افزون دهد
لینک مرجع