تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: رفع تشنگی با آدامس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
رفع تشنگی با آدامس

آدامس جويدن آدامسهايي با طعم نعنا و اكاليپتوس مي‌توانند ساعتها از تشنگي طبيعت گرد جلوگيري كند.

از زمان اختراع كالايي به نام آدامس، مهر تاييد يا رد استعمال آن از سوي افراد مختلف بر آن زده شده است. ولي آدامس جويدن فوايدي دارد كه نمي‌توان به راحتي از كنار آن گذشت.
در سفرهاي طبيعت‌گردي، آدامس يكي از ملزومات است و سعي كنيد حداقل يك بسته در كيف همراه‌تان داشته باشيد. جويدن آدامس سبب ترشح غدد بزاقي مي‌شود كه از عطش تا حد زيادي جلوگيري مي‌كند. عطش در اثر التهاب و تورم زبان پديد مي‌آيد كه در نهايت عامل خفگي مي‌شود ولي آدامس تا اندازه زيادي از التهاب و تورم زبان جلوگيري مي‌كند.
آدامس را هر چند دقيقه يك بار بين دندان‌ها بفشاريد تا سبب ترشح غدد بزاقي شود و تا دقايق بعدي آن را زير زبان نگهداريد، زيرا عمده غدد بزاقي زير زبان قرار دارند. بدين ترتيب هر عدد آدامس مي‌تواند تا يك ساعت از تشنگي و عطش طبيعت‌گرد جلوگيري كند.
هرچند مصرف آدامسهاي شيرين مي تواند اين زمان را كاهش دهد اما آدامسهايي با طعم نعنا و اكاليپتوس مي توانند اين زمان را افزايش دهند.
خیلی جالب بود
ممنون
من عاشق آدامس هستم
البته فکر کنم که آدامس با گول زدن دستگاه گوارش و ترشح بزاق دهان منجر به ترشح اسید و در نتیجه زخم معده خواهد شد؛ گفتم که فکر کنم!
چه قدر جالب . البته جوید ن آدامس بیشتر از نیم ساعت ممکن به مینای دندان آسیب برسونه.
لینک مرجع