تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: همايش
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام
خوبيد چي ميشه 1 روز همه اعضاي سايت يا امدادگران همگي تو يك همايش دوره هم جمع شن ؟
كي مسئوليت اين همايشو قبول مي كنه؟Icon_smile
جناب رسکیو پیشنهاد خیلی جالبی است ولی از نظر اجرایی هم اونو ارزیابی کردید؟
آخه هر کدوم از اعضا در یک شهر مستقرند و این کار مشکل و دارای هزینه خواهد بود. آیا در این زمینه راهکارهایی دارید؟
سلام
شما درست ميگيد
اما اگه بخواهيم ميشه ؟ فقط هماهنگي مي خواد
يني هلال اين چنين هزينه اي نمي كنه؟
شما تاحالا اين چنين پيشنهادي رو دادين ؟
جوان ايروني همه كار ميتونه بكنه
شما موافقتتون رو اعلام كنيد اگه ما را هم قابل بدونيد ما هم از اينجا پيگيري مي كنيم .
همه چي با برنامه ريزي
مشکل خاصی که به نظر من نمی رسه ولی تا اونجایی که ما دیدیم هلال همچین کاری نمی کنه.
خدا داند شاید تو شهر شما انجام بدند. ان شا الله که اینجوریه.
فقط نظر اصلی رو کادر سایت باید اعلام کنه که من همین امروز پیگیرش می شم. دیگر دوستان و اعضا هم اگه نظری دارند خوشحال می شیم که اعلام کنند.
منتظریم......
سلام
ممنونم
Icon_smile_rose
فقط یه چیز جناب رسکیو
این یه طرح کلی بود. اگر که ممکنه به تفصیل شرح بدید تا من درست هدفتون رو برسونم.
مثل اهداف برگزاری، مناسبت، اعضای درگیر، مدعوین و......
سلام
بازم اين رفيق ما رسكيو يه نظري داد كه همه رو ريخت به هم و تو تكاپو انداخت .
به نظر من هم عاليه .
البته نظر من كمي فني تره چون راهكارشو دارم .
فقط :
1 - منظور از همه فقط اعضاي سايت هستن يا كل امدادگراي ايران .
2 - قرار كسي هزينه هارو تقبل كنه يا راهكاره اونو هم بدم .
3 - همايش جهت آشنايي‌ ، تبادل نظر يا تقدير و تشكر و....
منتظرم.
سلام
منم موافقم
انشالله که جور شه ،
به نظرم با حضور امدادگران و اعضای سایت به همراه صاحب نظران ، اساتید و امدادگران منتخب کشور می تونن فضای مناسبی را برای تبادل اطلاعات میان هم ایجاد کنند .
اگه قراره همایشی برگزار بشه باید بازده خروجی داشته باشه . در واقع در انتهای همایش یک عده با دریافت اطلاعات یکسان به شهرهای خود برگشته و اهداف همایش را ترویج کنن.
حدود یکسال پیش به مناسبت سالروز زلزله بم می خواستیم همایشی برگزار کنیم که متاسفانه به دلایلی انجام نشد . اهداف و برنامه هایی که قرار بود در اون همایش اجرا بشه را هنوز دارم .
انشالله اگر همه چیز حل بشه می تونیم برای اجرای این همایش و محتوای اون بیشتر صحبت کنیم .

اما بریم سر هزینه اجرای همایش ، کسی می تونه اعتبار و بودجه لازم جهت برگزاری این همایش را فراهم کنه .
باید در نظر داشته باشیم که این کار کشوری ، هزینه ایاب و ذهاب ،اسکان مدعوین، اهدای جوایز ، برگزاری برنامه و ...

سابقه اجرای چند همایش را دارم ، حتی همایش های چند روزه را و به مشکلات و سختی های اون آشنا هستم . باید برای این کار یه هماهنگی همه جانبه صورت بگیره و پس از اون و حل مسئله مالی پیگیری های بعدی را انجام بدیم .
محل اجرای همایش و شهر مورد نظر هم مهمه که باید با توجه به قابلیت های مکان اجرایی و مسئولین شهری اون در نظر گرفته بشه تا در حین اجرا دچار اختلال و مشکل نشیم.

شاید برای اجرای این همایش و اینکه مسئولین بیشتر همکاری کنن سالروز زلزله بم خوب باشه .

توکلت علی الله فهو حسبه .
یا علی
چه كار جالبي مطمئنا انعكاس خبري جالبي دارهIcon_smile_applause
دعا کنید اجرایی ببشه .
SOS For Money
اگه کسی می تونه هزینه همایش را متقبل بشه و یا ارگانی را برای این منظور سراغ داره اعلام کنه .
ممنون
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع