تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: درباره این بخش
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
اینجا محلی است برای ارتباط میان اعضای سایت و گفتگو و تبادل نظر پیرامون همه چی.
در راستای ایجاد مکانی به منظور اختلات در سایت و جلوگیری از حاشیه روی و وارد شدن به مباحث حاشیه ای در مطالب آموزشی این بخش راه اندازی شد.

از دوستان و اعضای سایت اعم از امدادگر و غیر امدادگر خواهشمند است هر چی تو دلشونه و می خوان به هم بگن به جای رفتن تو بخش های دیگه اینجا مباحثشون رو مطرح کنن.
خیــــــــــــــــلی ممنون Icon_smile_big Icon_smile_rose
خيلي عاليه
راستش من مي‌خواستم هم‌چين پيشنهادي بدم ترسيدم بگيد به توچه اينجا هركي هرچي دلش بخواد مي‌تونه بگه.
ولي خوشحالم كه سعي داريد به مطالب نظم بديد Icon_smile_rose Icon_smile_applause
اینجور نگید ، آدم احساس غریبی می کنه.
این سایت مال خودتونه و خودمون (امدادگرا و اونایی که دوست دارن امدادگر بشن و ملت داخل کشور و خارج کشور و ...)
پس : راحت باشید ، هر چه می خواد دل تنگت بگو . Icon_smile_wink
سلام امدادگر گرامی ممنون که هر وقت سوالی داشتم جوابم دادید من اهل تهرانم Icon_smile_rose
سلام
منظورتان از ارتباط بین اعضاء و امدادگران چیست ؟
البته مباحث قبلی را خواندم.
یعنی اینکه هر کسی هر چی دلش می خواد بگه البته قوانین سایت رو هم در نظر داشته باشه.
حالا چه امدادگر باشه چه یه عضو جدید چه یه رهگذر.
من می خواستم یه نظر سنجی راه بندازم در مورد انتخابات البته کاملا بی طرفانه باید چکار کنم؟
سلام
برای ایجاد نظر سنجی در پنجره ایجاد مبحث جدید گزینه ای در انتها به این امر اختصاص دارد که سئوالی را با گزینه های متفاوت ایجاد کنید.

به عنوان یه نظر شخصی میگم و نه موضع گیری سایت که اگر این مباحث در جای خودش پیگیری بشه بهتره! درسته که امدادگران هم دارای سلایق مختلف سیاسی هستند ولی در هنگام کار کاملا بی طرف و بی غرض هستند! البته امیدوارم این نظر من شما رو دچار سوءتفاهم نکنه و شما هرجور که خودتون صلاح می دونید، اقدام بفرمایید.
سلام . من از شما ممنونم . شما درست می فرمایید. من منظوری نداشتم و فقط می خواستم نظر اعضارو بدونم اگر فکر می کنید این نظر سنجی کار اشتباهیه بفرمایید تا حذفش کنم فقط بنویسید چطوری چون من تازه عضو شدم و با امکانات سایت آشنایی ندارم.
من اصلا نخواستم که خدایی نکرده نظرمو به شما تحمیل کنم. دونستن نظر سایر اعضا حق شماست و اصلا برای همین تالارهای گفتمان راه اندازی شده اند تا طرف مقابل با میل خود نظریاتشو با دیگران به اشتراک بذاره.
اما رأی هر شخص در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران جزو اطلاعات محرمانه هست و کسی حق نداره به اون دسترسی داشته باشه به جز در موارد خاص با حکم قاضی ویژه و جلب نظر شورای نگهبان؛ ولی اینا هیچ ربطی به اینجا نداره هر کی دوست داره می تونه رأی شو بگه و تا الآنم دو نفر از دوستان رأی دادند و در صورتی که موضوع حذف بشه بی احترامی به اون عزیزان هست. تاپیک باشه و کلیه وقایعی که دوستان در زمینه انتخابات می خواند در طی دو ماه در پیش رو بگند رو همونجا مطرح کنند.
در کل هر جور خودتون صلاح می دونید.
یا علی
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع