Harness صندلی سنگ نوردی. Helmet کلاه کاسکت.piton میخ. bolt رول. انواع میخ ها وگیر کنندها: tricam تر کام . stoper کیل. Hexentrix هگزان. friend فرند. grigri گری گری. skyhook اسکای هوک. jumar یومار. rop طناب.
سلام دوست من
اينهايي كه بالا گفتي خيلي نامنظم و نا مفهوم هستن.
اولا صندلي سنگ نوردي اسمش تونيك هستش . هارنس بيشتر كاربرد صنعتي و نجات رو داره كه جديدن هم نوع بابكرولش اومده .
بعدشم تو انواع ميخ ها و گيركننده ها جاي آي دي ID ، قرقره پروتركشن و ... خالي است .
بعدشم طناب جزء لوازم قفل شوندست يا ميخه .
راستي اسم دوم شفت چيه ؟
سلام من تازه عضو شدم. یک مقداراطلاعات در مورد انجمن میخواستم.در ضمن من مربی صخره نوردی و تکنسین کاردر ارتفاع هستم خوشحال میشم بتونم کمکی انجام بدم.
سلام اقای شاملو من از ........ که همون KARAJ هستش مزاحم شما شدم من امدادگر جاده چالوس هستم اگر امکان داره ایمیل تون رو واسه من به این ادرس بفرستید MAHATRA .B @GMAIL.COM بفرستید.
ویرایش شد!
آرش
سلام
خدمت دوست عزيزم احمد آقا بايد بگم كه تونيك با هارنس و صندلي سنگ نوردي هيچ فرقي نمي كنه همشون 1 كار انجام ميدن تو آخرين دوره اي كه بوديم مربيان دوره در واقع از همه ما خواستند كه تو كلاس هايي كه برگزار مي كنيم بيشتر از اصطلاح صندلي سنگ نوردي استفاده كنيم تا هارنس يا تونيك .
------------------------------------
خدمت دوست عزيزم god father عرض كنم كه خيلي خوب ميشه كه از اين لوازم تصويري هم واسه دوستان درج مي كردند .
از همتون ممنونم

فیکس کردن در بسکت
دوره امداد کوهستان شهریور 1386
RESCUE عزیز سلام
ممنون که تذکر دادید ولی همانطور که شما میدونید و حتما اطلاعاتتون با توجه به دوره های جدید از من بیشتره هیچوقت هارنس و تونیک و صندلی یکی نمیشه شاید ما برای فرهنگ سازی زبان فارسی مجبور باشیم به اینا بگیم صندلی ولی صندلی و تونیک فقط کمربند دارن و تسمه ایی که دور ران بسته میشه ولی هارنس از بالا هم تسمه داره که بیشتر برای کارهای صنعتی استفاده میشه.
سلام ahmad آقا
چطوری؟ نیستی
خدمتتون عرض کنم که در رابطه با مطلبی که فرمودین باید بگم که البته تا جایی که من میدونم هارنس و تونیک و صندلی هیچ تفاوتی با هم ندارن بازم تحقیق می کنم
ینی ما هم هارنس غارنوردی داریم هم سنگنوردی و هم کوهنوردی
و هارنس های کار در ارتفاع یا صنعتی هارنس یکسره یا سینه صندلی نامیده هم نامیده میشن.
البته هارنس هایی هم هستند که به همین صورتند(یکسره) که در عملیات امداد و نجات کاربرد دارند .