سلام
به نظرم رسید تو این تاپیک در مورد فشار خون بحث کنیم ؛ نحوه گرفتن و روش تشخیص بیماری ها از روی فشارخون.
کسی می دونه اگه فشارخون شخصی را گرفتید و فشار اون 10/2 بود این شخص چه بیماری داره ؟
راهنمایی :
فشار خون معمولی ، معمولا عددی به این شکل میشه .
فرضا فشار عادی انسان که 10/8 هست اگه 10 را تقسیم بر 2 کنیم و سپس با 2 جمع کنیم چنین می شود
10/2 که میشه 5 و به اضافه 2 میشه 7 که فقط یک عدد با فشارخون طبیعی فاصله داره که این در حالی هست که با مثال بالا 5 عدد فاصله داره که این حالت غیرطبیعیه .
این نوع از فشار ها معمولا به علت بیماری های قلبی و مشکل در کارکرد قلب می باشد. اینم یه راهنمایی دیگه!
تا بحال فشار خون 10 روی 2 نشنیده بودم به هر حال من به عنوان امدادگر سعی در ارجاع فوری و رساندن بیمار به مرکز درمانی تعجیل می کنم
البته منتظر جواب واقعی سوالتان هستم تا یاد بگیرم
سلام من فکر میکنم در بیمارانی که دارای دیس ریتمیهای قلبی هستند میتوان به یک چنین فشار خونی دست یافت چونکه در هنگام گرفتن فشار خون به علت دیس ریتم بودن ضربان قلب نمیتوان عدد درست را به دست اورد
اگر بیمار فشار10روی 2 داشته باشه مطمئنا حال خیلی بدی داره خواهشا سریعتر جواب واقعی مشخص کنید تا بتوانیم به بیمار کمک کنیم
فشار نرمال 14_10 برای سیستولیک و 8_5 برای دیاستولیکه من تا بحال همچین فشاری نشنیده بودم فکر کنم حالش خیلی وخیم باشه شاید هم خدای نکرده DC بشه.
سلام احتمالا دستگاه فشار خونتون خراب لطفا تا بیمار از ترس سکته نکرده دستگاهتونو عوض کنید وگرنه خونش میفته گردنتون.
ما زنده به انیم که ارام نگیریم
موجیم که اسودگی ما عدم ماست