تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: پایگاه های امواد جاده ای شهرستان خرمدره
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
در محدوده شهرستان خرم دره دو پایگاه امداد جاده ای وجود دارد که یکی از انها بعداز طوفان زمستان سال 1386 شهرستان ابهر بدلیل نداشتن پایگاه
، پایگاه غزال خرم دره دراختیار کامل آنها قرار گرفت و پایگاه دیگر نیز بدلیل تصادفی که در یکی از شبهای اردیبهشت ما اتفاق افتاد و آمبولانس پایگاه خراب شد آن نیز تعطیل شد حالا شما بگویید ما امداد گران شهرستان خرم دره چکاری از دستمان برمی آید.emdadgar_smiley
خسته نباشید و عرض احترام خدمت شما و همه امدادگران خرم دره
به نظر من باید خوشحال باشید چون دیگه پایگاه هلال احمر تعطیل شده و اورژانس اون جا می تونه برای نجات جان مردم وارد بشه . آخه ما می گیم کار را باید به کاردون سپرد . وقتی امدادگر هلال احمر حتی مجوز زدن یک آنجوکد بدون سرم (اصلاً بگیم بی خیال سرم) را نداره چه جوری می تونه امداد جاده ای انجام بده . جز اینه که بعنوان حضور در صحنه و ابراز وجود هلال احمره که منو شما را می فرستن امداد جاده ای وبا جون مردم بازی می کنن.
بازم میگم بنظرم باید خوشحال باشید .
سلام و خسته نباشید به تمام امدادگران خرم دره
به نظر من حالا که این اتفاق موثر افتاده شما باید فقط به فکر آموزش عموم مردم و جوانان باشید چون این جوری جون خیلی ها رو میتونید نجات بدین تا بخواهید با معلومات ناقص جون کسی رو به خطر بیندازید
البته جسارت نشه معلومات ناقص بخاطر آموزشهای ناقص و دست و پا شکسته هلال احمر است نه خود شما.
الان یک تیم آموزشی بهتر از یک تیم تبلیغاتی است البته تا وقتی که وضعیت هلال احمر اینجوری است چون کار مفید تبلیغ است نه مترسک بودن برای.......................؟>
خسته نباشید و خداقوت دارم خدمت تمامی اعضا و پرسنل این پایگاه کشور و
امیدوارم با دستان توانا و عشق و علاقه ی مضاعف به مردم خدمت کنند.[تصویر: icon_smile_rose.gif][تصویر: icon_smile_rose.gif][تصویر: icon_smile_applause.gif][تصویر: icon_smile_applause.gif]
لینک مرجع