آیا تا به حال به واژه آخرالزمان فکر کرده اید؟
طبق باورهای تمامی ادیان آخرالزمان در پیش است و اتفاقاتی به وقوع خواهد پیوست. این اتفاقات در ابتدا منجر به بلایای بسیاری بر روی زمین خواهد شد. با توجه به اینکه کسی به درستی این زمان را نمی داند آیا شما آمادگی برای رویارویی با این بلایا را دارید؟
به نظر شما قادر خواهیم بود که در صورت بروز این بلایا با اندیشه ای درست و برنامه ای مناسب درگیر واقعه شویم.
اصلا دخالت در این برهه از زمان جزو برنامه های شما هست یا تنها به نجات در بلایای طبیعی اندیشیده اید؟
ادامه راه ما به کدام سمت است؟
امدادونجات در آخر الزمان
او خواهد آمد
همه ادیان بر این باورند که او خواهد آمد
و ما مسلمانان نیز معتقدیم او خواهد آمد
او مهدی (عج) بهمراه مسیح (ع) خواهند آمد و به وعده الهی جامه عمل خواهند پوشاند
و وظیفه ما ...
وظیفه ما امدادگران آخرالزمان
وظیفه من و تو مسلمان ، مسیحی و ...
بدانیم و باور کنیم که روز ی خواهد رسید که هر دو دست در دست هم به یاری مهدی (عج) و مسیح (ع) خواهیم رفت . انشالله
و این توفیق نسیب ما نخواهد شد جز اینکه راه پیامبران الهی را در پیش گیریم . راستی ، درستی ، پاکی ، خوبی ، دروغ نگفتن و ... و کلاً حرفهای خوب خوبی که گوش همه ما از آنها پر است و تنها مانده عمل .
عمل به هر آنچه خوبیست .
سخن کافیست ؛ باید عمل کرد ...
او خواهد آمد ...
باید عمل کنیم و دعا کنیم برای فرج و دعا کنیم برای اینکه سعادت امدادگری در رکاب یگانه منجی عالم بشریت را پیدا کنیم .
-------------------------------------
اللهم عجل لولیک الفرج و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
-------------------------------------
اللهم توفنا مسلمین ...
خدایا ما را مسلمان بمیران ...
سلام در ادامه این بحثی که شروع شده باید بگم که با توجه به این که هم اکنون اکثریت مردم دنیا مسیحی هستند و قدرت فعلاً در دست اون هاست بهتره که آینده دنیا رو از نگاه اونا ببینیم.
طبق باورهای برخی مسیحیان آینده جهان در جنگی که در سرزمین های اشغالی فلسطین به وقوع خواهد پیوست رقم می خورد. این جنگ که تمام جهان درگیر آن می شود در منطقه ای که مجدَو نامیده می شود و در 89 کیلومتری شمال تل آویو و 32 کیلومتری جنوب – جنوب شرقی حیفا و به فاصله 24 کیلومتری از دریای مدیترانه و به مختصات
32°35′N 35°11′E واقع شده است در می گیرد.
http://maps.google.com/maps?ll=32.583333...,35.183333
در این جنگ که نیروهای شرَ به رهبری آنتی کریس (دجال) در برابر نیکی به رهبری عیسی مسیح(ع) قرار می گیرند. جنگی خواهد بود که تمام بشریت از آن به وحشت خواهد افتاد.
هر کاری کردم نتوستم عکسا رو اینجا بذارم ولی هم تو گالری تصاویر گذاشتم هم پیوستشون کردم.
http://www.emdadgar.com/gallery/categori...?cat_id=20
توضیحات بیشتر خواستید خوشحال می شم کمکتون کنم.
zohoor313.ems115 نوشته شده توسط:سلام در ادامه این بحثی که شروع شده باید بگم که با توجه به این که هم اکنون اکثریت مردم دنیا مسیحی هستند و قدرت فعلاً در دست اون هاست بهتره که آینده دنیا رو از نگاه اونا ببینیم.
قدرت در دست خداست
قدرت در دست مومنان به خداست و آنان که خدا را باور دارند و به تعالیم الهی عمل می کنن. با ظهور حضرت مهدی(عج) و مسیح (ع) مومنان به خدای یگانه چه در بین مسیحیان و چه د ربین مسلمان همه تسلیم امر و فرمان خدا شده و اسلام (به معنای تسلیم شدن در برابر امر خداوند) می آورند و به همین سبب خداوند در قرآن تمامی ادیان الهی را با نام اسلام و ایمان آورندگان به آن را مسلم می نامد.
اعتقاد به ظهور حضرت مسیح (ع) در باور مسلمان نیز هست . مسلمانان اعتقاد دارند که حضرت مهدی (عج) و حضرت مسیح(ع) هر دو زنده هستند و از نظر ها پنهان هستن و هر آن هنگام که خداوند امر کند با کمک یکدیگر جهان را پر از عدل و داد میکنند.
به امید ظهور حضرت مهدی (عج) و حضرت عیسی مسیج(ع) و برپایی عدل و عدالت در جهان
سلام
شرمنده که دوباره مزاحمتون شدم.
تصمیم گرفته بودم که دیگه به این سایت نیام چون برای اندیشه های دیگران ارزش قائل نیستید ولی انصافا باید گفت جای دیگه ای رو پیدا نکردم که در مورد تخصص من خیلی به روز باشه.
یه مدت فقط می خوندم ولی گفتم که حرفم رو هم به شما بزنم. اگه شما موافق صحبت های من نبودید به راحتی با خودم در میون می ذاشتید نه این که تمام پست های منو پاک کنید. من چون فکر می کردم بحث ها براتون جالبه این همه براشون وقت می ذاشتم و با وجود مشغله زیاد سعی داشتم همه چی رو با منبع ذکر کنم.
به هر حال سعی می کنم از این به بعد خارج از امداد و نجات صحبتی نکنم؛ هر چند که حرف های قبلی منم مقدمه ای برای یک سری بحث در همین زمینه بود ولی مثل این که به مزاق شما خوش نیومد.
ایشاالله که خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.
سلام
کسی تاپیکی را پاک نکرده !!!!!!
احتمال اگه مشکلی پیش اومده ، تو تغییر نسخه قبلی تالار بوده که به همه هم اعلام شد .
بعضی مطالب در اون زمان از بین رفت ولی الان سایت روفرمه و انشالله مشکلی پیش نخواهد آمد .
متشکر به خاطر مطالبتون
منتظر مطالب جدیدتون هستیم.
یا علی
من نگفتم تاپیک پاک شده بلکه گفتم پست های من پاک شده است.
من همین تاپیک رو تا صفحه 3 ادامه داده بودم در صورتی که الآن همگی به کلی پاک شدند.
در مورد خرابی تالار به من خبری داده نشد و من در بازگشت دیدم هیچی نیست. به هر صورت از این به بعد من در نگارشم تغییراتی خواهم داد.
ایشاالله که موردی نداشته باشه.
جناب ظهور سلام و خوش آمد گویی مجدد
همونطور که جناب شاهد فرمودند به دلیل مشکلات فنی که سایت با اون روبرو شد ما مقداری از اطلاعات رو از دست دادیم که به حمدالله برطرف شد و بیشتر اطلاعات رو برگردوندیم و همون زمان برای هر کس پست هاشو فرستادیم تا خودش دوباره پست کنه!
باید خدمتتون عرض کنم که در این سایت با هیچ گونه طرز فکری مخالفت نمی شه مگر برخلاف قوانین تالار و کشور باشه. برعکس من خودم به پست هاتون علاقه داشتم ولی به دلیل اینکه در این مورد از قبل اطلاعاتی داشتم و تقریبا می دونستم که به چه دلیل شما این بحث رو مطرح کردید. اما فکر نکنم دیگر دوستان علاقه ای به دونستن محل دقیق یک مکان رو داشته باشند.
بهتره که شما اول دلایل خودتون رو در این مورد توضیح بدید، و ببینید که مورد علاقه دیگران هم هست یا نه!
از شما هم به دلیل از دست رفتن پست هاتون معذرت می خوام هرچند که تمام تلاش خودمون رو کردیم و بیشتر اطلاعات به پست الکترونیکتون فرستاده شده.
سلام
ممنون از توضیحاتتون. از قرار معلوم یه عذر خواهی بدهکارم.
کاملا متقاعد شدم. ببخشید اگر جسارتی شد.
بازم که این تاپیکه زمین موند.
اولش می خواستم خودم همونطور که اول دیدید ادامه بدم ولی با وجود جناب ظهور ما کشیدیم کنار ولی مثل اینکه ایشون هم کشیدن کنار؛ بالاخره چه خبره؟ کی به کیه؟!!