۱۳۸۷/۷/۳, ۰۱:۰۰ عصر
۱۳۸۷/۱۲/۱۸, ۰۱:۳۸ عصر
سلام به دوستان بی ادعا
امدادگر شاهد جان اون چهار عدد میله وسطی که مشاهده میشه جهت کمکی استفاده میشه
اگه به ارتفاع بیشتری برای جکها نیاز داشته باشیم از (میله ها) که دارای شیارهای مخصوص برای جفت شدن است استفاده میکنن
ناگفته نمانه که دقیقا در جک تلسکوپی ست لوکاس نیز وجود داره.
و ست موجود درعکس، جهت فیکس کردن خودرو در جهتهای مختلف برا ی جلوگیری از واژگونی آن روی امدادگر و مصدوم استفاده میشود .
در مورد ستهای هیدرلیک در ایران ستهای سبک جاده ای :لوکاس ،وبر،هول ماترو ، بیشترین استفاده را داره.
واینکه جواب دوستمون ست پنوماتیکهای دیگه ای هم هستن فقط veterنیست به عنوان مثال sawa
امدادگر شاهد جان اون چهار عدد میله وسطی که مشاهده میشه جهت کمکی استفاده میشه
اگه به ارتفاع بیشتری برای جکها نیاز داشته باشیم از (میله ها) که دارای شیارهای مخصوص برای جفت شدن است استفاده میکنن
ناگفته نمانه که دقیقا در جک تلسکوپی ست لوکاس نیز وجود داره.
و ست موجود درعکس، جهت فیکس کردن خودرو در جهتهای مختلف برا ی جلوگیری از واژگونی آن روی امدادگر و مصدوم استفاده میشود .
در مورد ستهای هیدرلیک در ایران ستهای سبک جاده ای :لوکاس ،وبر،هول ماترو ، بیشترین استفاده را داره.
واینکه جواب دوستمون ست پنوماتیکهای دیگه ای هم هستن فقط veterنیست به عنوان مثال sawa
۱۳۸۸/۱/۲۰, ۰۲:۴۳ صبح
شرکت لوکاس هم داره تو سیستمهای پنوماتیک دستی پیدا میکنه!!!!!!!!!!!!!11
۱۳۸۸/۱/۲۰, ۰۶:۰۹ عصر
البته دوستان همه استادن فقط یه نکته هست که در ست لوکاس بعضی موقع پیش میاد که به خاطر دسته محافظ انتهای شیلنگ کوبل نمیشه و این در مورد شیلنگهای همرنگ اتفاق میوفته گه اون دستگیره پلاستیکی رو دارن و این به خاطر اشکال در تولید نیست به خاطر اینه که اون شیلنگ مال اضافه و طولانی کردن شیلنگ اصلیه و مال این کار نیست
این اتفاق برای خودمون افتاده بود
این اتفاق برای خودمون افتاده بود
۱۳۸۹/۱۲/۸, ۱۱:۵۶ عصر
سلام
گفته شما رو سجاد جان كامل ميكنم:
اين مشكل در هنگام وصل كردن شلنگ ست نجات هيدروليك به مولد گازوليني دستگاه
اين مشكل در هنگام وصل كردن شلنگ ست نجات هيدروليك به مولد گازوليني دستگاه
۱۳۸۹/۱۲/۹, ۱۲:۰۲ صبح
سلام
اين مشكل در هنگام وصل كردن شلنگ ست نجات هيدروليك به مولد گازوليني است كه با كشيدن اين قسمت به عقب،ديگه شيلنگ به فرم يا قاب نگهدارنده مولد گير نميكنه و كوپلها كاملا جفت هم ميشوند.
يه نكته عجيب ديگه اين كه وتر آلمانيه نه ايتاليا!درسته؟
اين مشكل در هنگام وصل كردن شلنگ ست نجات هيدروليك به مولد گازوليني است كه با كشيدن اين قسمت به عقب،ديگه شيلنگ به فرم يا قاب نگهدارنده مولد گير نميكنه و كوپلها كاملا جفت هم ميشوند.
يه نكته عجيب ديگه اين كه وتر آلمانيه نه ايتاليا!درسته؟
۱۳۸۹/۱۲/۱۰, ۰۸:۵۸ عصر
سلام ما تو پايگاه امدادي حسن اباد شهر ري از دو نوع ست استفاده مي كنيم هم ( وبر ) هم (لوكاس) ولي به نظر من ست ( وبر ) بهتره وقدرت بيشتري داره .
۱۳۸۹/۱۲/۱۱, ۰۲:۴۰ عصر
دو اين دو نوعي كه فرموديد را كار كردم
وبر سبك تر از لوكاسه ولي در كل از اين دو نوع نمونه دستي و قابل حمل اون براي عمليات ها مناسبترينه...
خصوصاً امدادجاده اي براي ماشين كاغذي مثل پرايد ...
وبر سبك تر از لوكاسه ولي در كل از اين دو نوع نمونه دستي و قابل حمل اون براي عمليات ها مناسبترينه...
خصوصاً امدادجاده اي براي ماشين كاغذي مثل پرايد ...
۱۳۸۹/۱۲/۱۵, ۱۲:۵۱ صبح
سلام دوستان...
من با وبر کار نکردم ولی با لوکاس که کار می کردم می شه گفت از نظر قدرت بعضی وقتا واقعا کم میاره، تا اونجایی هم که من میدونم قرار وبر رو جمع کنن و به جاش لوکاس بدن لااقل تو استان ما (مازندران) که اینجوریه هرچند یه زمزمه هایی هم هست که قراره قراره قراره به جای لوکاس یه ست جدید و کارامدتر بیارن

حالا از همه اینا گذشته اینه که چجوری از حداقل امکانات بیشترین استفاده رو ببریم، به قول خودمون امدادی باید فکر کرد...
من با وبر کار نکردم ولی با لوکاس که کار می کردم می شه گفت از نظر قدرت بعضی وقتا واقعا کم میاره، تا اونجایی هم که من میدونم قرار وبر رو جمع کنن و به جاش لوکاس بدن لااقل تو استان ما (مازندران) که اینجوریه هرچند یه زمزمه هایی هم هست که قراره قراره قراره به جای لوکاس یه ست جدید و کارامدتر بیارن
حالا از همه اینا گذشته اینه که چجوری از حداقل امکانات بیشترین استفاده رو ببریم، به قول خودمون امدادی باید فکر کرد...
۱۳۸۹/۱۲/۱۶, ۱۰:۳۵ عصر
البته به مازندران چنتا خودروي نجات دادن كه ست لوكاس داشته!،به پايگاههاي نجات جاده اي هم دادن اما خودرو ها بدون نجاتگر و راننده كنار جاده خاك ميخوره! ست نجات جديدي هم در كار نيست فقط تكنولوژي استريم لاين لوكاس هست كه اونم الان ديگه جديد نيست!