روزی از دوستی که کوهنوردی را به شکل حرفه ای دنبال می کرد سوال کردم هدفش از این کار چیست. پاسخ داد بر فراز کوهها، طبیعتی را مشاهده می کند که نمونه اش را هیچ کس دیگری که از کوه بالا نرفته است مشاهده نکرده است. کتاب آموزش کوهنوردی با نام اصلی طرح درس کارآموزی کوهپیمایی، جزوه ای آموزشی است که کمیته کوهپیمایی فدراسیون کوهنوردی آن را منتشر نموده و در آن اصول اولیه کوهنوردی را به شکل گام به گام به شما آموزش می دهد. به دوستداران طبیعت که قصد دارند با این رشته مفرح آشنا شوند، مطالعه این کتاب آموزنده و کاربردی را جدا توصیه می نمایم
نوع فایل کتاب: PDF
[
attachment=205]
منم پیشنهاد می کنم دوست دارن این رشته کلاس های کارآموزی فدراسیون و هیئت رو پیگیری کنن و در اون شرکت کنن اگر کسی خواست من کمکش می کنم .
میتونید عضو تیم کوهنوردی ما هم بشین در تهران /.
آموزش جامع گره ها، ابزار ، طناب ، کارگاه ، تی رول ، حمل در ارتفاع و بسته بندی مصدوم در برنامه پاورپوینت طراحی شده توسط نجاتگر کوهستان هلال احمر استان آذربایجان غربی شهرستان سلماس صابر ایلاتی.
( کوهستان ازآن ماست )
ظاهرا لينك دانلود فايل مشكل داره چون من اصلا نتونستم دانلودش كنم!!!
لینک دانلود كتاب آموزش كوهپيمايي از سایت امدادگر
دانلود کتاب
---------------------------------------------------------------------------------
لينك دانلود كتاب آموزش كوهپيمايي از سايت ميهن دانلود
دانلود كتاب
رمز :www.mihandownload.com
لينك كمكي
رمز :www.mihandownload.com
درگذشت آلن بلاکشا نویسنده مرجع آموزش کوهنوردی
آلن بلاکشاور در سال 1933 در شهر لیورپول انگلستان متولد گردید. او که از سال 1948 به ورزش کوهنوردی روی آورد تحصیلات خود را در کالج والدهام در آکسفورد به پایان رساند. آلن بیش از 50 گشایش مسیر در آلپ صورت داد، از جمله سرپرستی تیم انگلیسی ها در جبهه شمال شرقی پی بادیل و جبهه شمال شرقی برج تیرول. وی همچنین دو صعود به قفقاز در سال 1958 و گرینلند در سال 1960 را سرپرستی نمود.
از آلن بلاکشاو که شیفته آموزش و تعلیم کوهنوردی بود کتب و مقالات بساری در زمینه کوهنوردی به چاپ رسیده از جمله در سال 1965 میلادی کتاب ارزشمند آموزش کوهنوردی، از کوهپیمایی تا صعودهای دشوار (این کتاب در ایران در سال 1360 توسط آقایان شریفی و یوسف پور ترجمه گردید و سالها به عنوان مرجع آموزش کوهنوردی مورد استفاده قرار می گرفت. این کتاب بعدها به انجیل کوهنوردی معروف گردید).
بلاکشاو در سمت مدیریتی نیز طی سالهای 73 تا 76 میلادی رئیس اتحادیه کوهنوردی انگلستان، 2001 تا 2004 رئیس آلپاین کلاب انگلستان، 1966 تا 1970 سردبیر آلپاین ژورنال، و سالهای 2004 و 2005 رئیس اتحادیه جهانی کوهنوردی بود.
آلن بلاکشاو در روز 4 آگوست 2011 و در سن 78 سالگی در بیمارستان درگذشت. یادش گرامی
منبع مطلب:
http://www.ghajer.com
------------------------------------------------------
خيلي دنبال يه لينك دانلود براي اين كتاب گشتم اما چيزي پيدا نكردم، فقط اين بود:
نام کتاب : آموزش كوهنوردي از كوهپيمايي تا صعودهاي دشوار
نويسنده کتاب : آلن بلاكشاو
مترجمين : م شريفي - ق يوسف پور
تاريخ چاپ : دوم/1370
تيراژ : 3300 جلد
تعداد صفحات : 312
ناشر : مترجم
قيمت : 600 تومان