تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: سرویس وبلاگ دهی امدادگران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان

دوستان به نظر شما راه اندازی یک سرویس وبلاگ دهی ویژه امدادگران با استقبال روبه رو خواهد شد ؟؟؟؟ مثلا مثل سرویس های وبلاگ دهی بلاگفا و پرشین بلاگ .....

اصلا این کار مفید خواهد بود ؟؟؟
شما چه پیشنهادی دارید برای این قضیه ؟؟!
وبلاگ مفیدتر هست و یا میکروبلاگ ؟؟؟

اگر موافقید برای اون چه اسمی رو پیشنهاد می کنید ؟؟؟

مثلا EmdadiBlog.com و یا emdadgarblog.com و یا nejatblog.com و یا هر اسمی که به نظر شما جالب ، جذاب ، همه فهم و حتی المقدور کوتاه باشه ....

چه امکاناتی رو در صورت موافقت برای سیستم وبلاگ دهی پیشنهاد می کنید ؟؟؟و چه چیزهایی رو ضروریات می دونید ...

منتظر پیشنهادهای شما عزیزان هستیم ...

(( ضمنا شرکت در نظرسنجی بالا فراموش نشود ))

التماس دعا
به نظر من که چندان استقبالی نمی شه
تا حالا ندیدم از امدادگر جماعت از این بخارها بلند بشه

چون محدود شده هم هست بقیه افراد هم رغبتی برای حضور پیدا نمی کنند.
راستش چرا دروغ بگم ، خودم هم بعد از این همه سال امدادگر جماعت رو خوب شناختم .

البته خب به نظر من این وضع نباید عاملی برای دل سردی و کم کاری ما باشه ،شاید ما به عنوان یک مرجع و موتور مولد خوب حرکت و تبلیغ نکرده باشیم ، البته این رو هم ملتفت هستم که ما در سطح ملی یک جزء هستیم و نیازمند یک تبلیغ فراسازمانی و گسترده ایم ....

ضمن این که در مورد مبحث تخصصی بودن کار و محدودیت اون من برای مثال سرویس های رو نام می برم که با توجه به تخصصی بودنشون از استقبال نسبتا خوبی هم بهره مند هستند ، مثل هنربلاگ ، بسیج بلاگ ، فرهنگ بلاگ ، ایثار بلاگ ، مسجدبلاگ و ....

شبکه وبلاگی امدادی منوط به امدادگران نمیشه بلکه کادر پزشکی و اورژانس ، داروسازان و داروشناسان ، آتش نشانان ، نجاتگران ، مدیران امدادی و افراد وابسته رو هم میتونه به نحوی تحت پوشش قرار بده .

به هر حال ممنون ، بقیه دوستان نظراتشون رو بفرمایند ...
سلام
در مورد راه اندازی وبلاگ یه سری نیازهایی لازم هست که باید بررسی بشه .
چند سال قبل تو سایت برای یه مدت یه سیستم وبلاگدهی به صورت مخفی ایجاد کردیم تا مراحل آزمایشی خودشو انجام بده که دست آخر هم این کار منتفی شد.
همانطور که مستحضرید برای کارهای گروهی این سطح روی امدادگران استقبال اونا نمیشه حسابی باز کرد .
یه بررسی کلی هم در مورد وبلاگهای تخصصی که اشاره کردید داشتم. جز در مواردی از اونا هم اونطور که باید استقبال نشده و اکثراً فقط یه وبلاگ ایجاد کردند و بعدش هم به روز کردن اونو بی خیال شدن.
شاید ایجاد وبلاگ حداقل برای بچه های اصلی سایت مفید باشه.
خوب بیایید از همینجا شرو کنیم:این وب منه:
http://WWW.MILADRESCUE.BLOGFA.COM
سلام

نظر یکی از عزیزان که بحث بخار امدادگران رو فرمودند رو
تایید میکنم و میتونم به جرات بگم کل امدادگران ایران رو
که دستی در نوشتن وبلاگ دارن بخوایم توی یک پارتی
جمع کنیم 10 نفر نمیشن !!
خب اینکه فرمودن نیست و نداریم که این هم نمیشه,باید
اول وبلاگهای ایجاد شده و موفق رو اعلام کنیم تا امدادگران
بفهمند در جاهایی از این جمعیت هم دستانی روی کیبورد
میروند !!

من هم دعوت میکنم به وبلاگ من سری بزنید :

مهیار مقیمیان - نجاتگر تهران
آفرین مهیار جان
حق با شما است
کیبوردامون دارن میسوزن اینقدر نوشتیم
راستی عزیز همش ما باید اس ام اس بدیم و زنگ بزنیم...حالی از ما نمی پرسی...

با تشکر
لینک مرجع