تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: درجه های مصوب آتش نشان جمهوری اسلامی ایران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
درجه های مصوب آتش نشان جمهوری اسلامی ایران

[تصویر: daraje.jpg]
سلام
کی میتونه بگه درجه من تو سازمان کدوم یکی ازینای؟

خاطرات یک اتش نشان
احتمالاً تو سازمان فرا آتش پاد ، و بیرون از سازمان هم آتیش پاره یا فرا آتیش پاره باشه ، نه؟ Icon_smile_hee
سلام
منم فكر مي كنم همون فرآتش پاد باشه اما...Icon_smile_dream
دچندميش رو نمي دونمThink
نه
فراتر از آتیش پاره
سلام
این درجه ها توی آتش نشانی تهران و احتمالا چند جای دیگه نیست
توی تهران اول آتش نشانه بعد کاردان بعد کاردان ارشد یا کمک فرمانده بعد معاون فرمانده بعد فرمانده تا اینجا کار شیفتیه بعد از این کار اداری می شه مثل رئیس ایستگاه و افسر آماده حریق و ...
سلام
و خوش آمدید
فکر کنم این هایی که گفتید جایگاه و سمت افراد باشه و نه درجه سازمانی شون
حالا دوستانی که آشناترند راهنمایی می کنند.
جناب رسکیو؟!
من پارسال دوره آتش نشان داوطلب رو گذروندم اونجا به ما گفتن که این درجه ها که عکسشون اول صفحه هست به دلایلی در تهران استفاده نمی شه
این درجه ها بر حسب سالهای خدمت ، تحصیلات ، منطقه خدمت و این جور چیزاس اما درجه هایی که من معرفی کردم تا خود فرد نخواد تغییر پیدا نمی کنه و با آموزش و آزمون و این جور چیزا ترفیع پیدا می کنه یعنی ممکنه یه فرد تا آخر دلش بخواد همون آتش نشان بمونه . اما در اون یکی حتما ترفیع می گیره به خاطر بالا رفتن سالهای اشتغالش
سلام کسی در مورد چارت سازمانی کشوری آتش نشانی اطلاعی داره؟
یعنی آتش نشانی های شهرهای مختلف با هم در ارتباطند یا هر شهر به صورت جداگانه زیر نظر شهرداری فعالیت می کنه؟
آیا سازمانی هست که کل کشور رو مدیریت کنه و استانداردهای یکسان و بخش نامه های لازم الاجرا صادر کنه؟
(۱۳۸۹/۱۲/۲۵ ۰۳:۵۲ صبح)Arash نوشته شده توسط: [ -> ]سلام کسی در مورد چارت سازمانی کشوری آتش نشانی اطلاعی داره؟
یعنی آتش نشانی های شهرهای مختلف با هم در ارتباطند یا هر شهر به صورت جداگانه زیر نظر شهرداری فعالیت می کنه؟
آیا سازمانی هست که کل کشور رو مدیریت کنه و استانداردهای یکسان و بخش نامه های لازم الاجرا صادر کنه؟

سلام
اين سوال مدت هاست براي من هم پيش اومده!!!
واقعاً كسي در اينباره چيزي نمي دونه!!؟
آخه اگه سيستم يكپارچه نباشه كه...
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع