تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: يه نكته؟؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
نمي دونم تا حالا دوستان به اين نكته توجه كردن يا نه؟؟
و اون اينه كه توي تالار از مبحث حمايت رواني خبري نيست و من اول شك داشتم ولي بعد كه توي تالارهاي مرتبط searchكردم كمي مطمئن شدم كه به غير از چند پست كه اونا هم مشابه هستند و ارتباط ناچيزي با حمايت رواني دارن چيزي نديدم.....
يعني واقعاً موضوع حمايت رواني مهم نيست،البته كه مي دونم همه ي دوستان با تجربه هستند و حتماً در اين زمينه مهارت هاي لازم رو دارن اما بد نيست درباره ي اون چيزهايي بنويسن كه ما تازه واردها هم ازش استفاده كنيم،چون اهميت اون در برقراري ارتباط با مصدوم و حتي اطرافيان و همراهان اون بر هيچ كسي پوشيده نيست...
ممنون
با نظرتون موافقم
یه سری تغییرات داریم تو ساختار تالار می دیم که سایت را خیلی جذاب تر و گسترده می کنه تا دوستان همگی بتونن مطالب را با طبقه بندی و جزییات بیشتری مشاهده کنن.
در مورد حمایت روانی یه سری مطلب در این بخش زدیم که هرچند اندک ولی مطلب مفید و قابل استفاده ای هستند.
[تصویر: nejat.jpg]
برای مشاهده مطلب کلیک کنید
ممنون مطالبي رو كه اشاره كرديد كاملاً مطالعه كردم،البته قبلاً و واقعاً جالب بودند و به من كه خيلي كمك كردند ولي منظورم همون بوده كه توجه خيلي كمي به اين موضوع شده بر خلاف ساير رشته ها،من دارم يه سري اطلاعات درباره ي اين رشته جمع آوري مي كنم و هر وقت تموم شدحتماً در اختيار دوستان هم قرار مي دم
در مورد حمايت رواني یکی از دوستان دوره حمایت روانی را دیده اند
بهشون اطلاع میدم با شما لینک بشن
من که به شخصه مشتاق و منتظر اطلاعات و تحقیقات شما هستم.
چند تا پاور پوینت به رسم امدادی از جایی به زور گرفتم(کش رفتم) یه چک کنین اگه توسایت نزاشتم براتون بزارم
ما که نخوندیم بزا بشیه بخونن و استفاده کنن
sajjad.sk68 نوشته شده توسط:چند تا پاور پوینت به رسم امدادی از جایی به زور گرفتم(کش رفتم) یه چک کنین اگه توسایت نزاشتم براتون بزارم
ما که نخوندیم بزا بشیه بخونن و استفاده کنن
--------------------
نه . با گشتی که تو سایت و فایل های ارسالی شما زدم چیزی نبود
اگه محبت کنید ارسال کنید ممنون میشم
ممنونم از كمك تون
به نکته جالبی اشاره کردینا
اینم یه مقاله در مورد حمایت های روانی
امیدورام واستون جالب باشهIcon_smile_rose

دریافت فایل
مقاله جالب و تکمیلیه
ممنون
ممنون،خيلي خوب بود و كامل