07-18-2010, 01:56 AM
07-18-2010, 08:05 AM
دوست عزیز ممنون از لطفتون
با تشکر ، ما هم خوشحالیم که یک سایت امدادی تازه نفس دیگر به جمع ما پیوسته . به هر حال شما هم برای این سایت زحمت زیادی کشیدید
اما خب این طور هم نمیشه که نصف محتوی ، لوگوها و طراحی ها از سایت نجاتگر برداشته شده باشه و نصف دیگه از سایت امدادگر و در نهایت هم نام سایت بشه نجاتگران ....
هنر طراحی و مدیریت سایت در نوآوری و خلاقیت مدیر و تیم طراحی سایت هست
منتظر طرح ها و ایده های نو شما هستیم ، ضمنا توی فید آر اس اس سایتتون لوگوی امداد وصال درج شده که لااقل محبت می کردید و اون رو پاک می کردید .
با تشکر
با تشکر ، ما هم خوشحالیم که یک سایت امدادی تازه نفس دیگر به جمع ما پیوسته . به هر حال شما هم برای این سایت زحمت زیادی کشیدید
اما خب این طور هم نمیشه که نصف محتوی ، لوگوها و طراحی ها از سایت نجاتگر برداشته شده باشه و نصف دیگه از سایت امدادگر و در نهایت هم نام سایت بشه نجاتگران ....
هنر طراحی و مدیریت سایت در نوآوری و خلاقیت مدیر و تیم طراحی سایت هست
منتظر طرح ها و ایده های نو شما هستیم ، ضمنا توی فید آر اس اس سایتتون لوگوی امداد وصال درج شده که لااقل محبت می کردید و اون رو پاک می کردید .
با تشکر
07-18-2010, 12:12 PM
این دوستمونم حکایت پورتال آموزش امداد و نجات کرمان بد که این مطالب رو برمیداشت
تو یه سری تحقیقات به یه مطلب آشنا برخوردم و بیشتر تحقیق کردم دیدم مطلب مال خودمه که تو تالار امدادگر زده بودم
سایت به این میگن
www.*******.com {این لینک بدلیل عدم تطابق با قوانین سایت و محتوای غیرمتعارف ویرایش گردید}
تو یه سری تحقیقات به یه مطلب آشنا برخوردم و بیشتر تحقیق کردم دیدم مطلب مال خودمه که تو تالار امدادگر زده بودم
سایت به این میگن
www.*******.com {این لینک بدلیل عدم تطابق با قوانین سایت و محتوای غیرمتعارف ویرایش گردید}
07-18-2010, 12:45 PM
این هم سایت نجاتگران ایران که توسط استاد شهریار مزیدآبادی ساخته شده و اطلاعات مفیدی را در زمینه های مختلف مخصوصاً آوار در اختیار امدادگران قرار میده.
دیدن اون خالی از لطف نیست.
http://avarbardari.blogfa.com
دیدن اون خالی از لطف نیست.
http://avarbardari.blogfa.com
07-18-2010, 04:37 PM
خیلی ممنون از این لینک که کمک زیادی بهم کرد
08-05-2010, 04:59 PM
سلام دوستان امدادگر خوب بجاي انتقاد از سايت نجاتگران كه واقعا دست تنهايي نمي شود كار كرد نياز به شما دوستان عزيز دارم لطفا كمكم كنيد .
پايگاه اطلاع رساني نجاتگران
http://www.nejatgaran.ir
پايگاه اطلاع رساني نجاتگران
http://www.nejatgaran.ir
08-05-2010, 07:58 PM
سلام
دوست عزیز هدف ما از انتقاد ، بهبود سطح کمی و کیفی سایت شما می باشد ؛ دست تنها بودن و سخت بودن شرایط دلیل بر عدم رعایت قوانین کپی رایت و حقوق مولف که نمیشه ...
خیلی از دوستان ما هم دارن دست تنها کار می کنن ، اما همیشه سعی در نوآوری و خلاقیت دارن و یا لااقل حق مولف رو رعایت می کنن ...
شما ببینید چقدر از مطالبی رو که دوستان ما در سایتهای امدادگر و نجاتگر زحمت تدوین و تایپ اون رو کشیدن بدون ذکر منبع کپی کردید !!!!
هدف ما چیزی جز ترویج فرهنگ امدادگری و ایثار در جامعه نیست ، اما برای رسیدن به این اصل که نباید ارزش ها رو هم زیر پا گذاشت .
شما هم اگر نیاز به کمک داشتید از طریق همین بخش و یا مکاتبه با مدیران سایت امدادگر و یا نجاتگر درخواست های خود را مطرح بفرمایید تا با کمال میل رسیدگی و مساعدت شود ....
موفق باشید
دوست عزیز هدف ما از انتقاد ، بهبود سطح کمی و کیفی سایت شما می باشد ؛ دست تنها بودن و سخت بودن شرایط دلیل بر عدم رعایت قوانین کپی رایت و حقوق مولف که نمیشه ...
خیلی از دوستان ما هم دارن دست تنها کار می کنن ، اما همیشه سعی در نوآوری و خلاقیت دارن و یا لااقل حق مولف رو رعایت می کنن ...
شما ببینید چقدر از مطالبی رو که دوستان ما در سایتهای امدادگر و نجاتگر زحمت تدوین و تایپ اون رو کشیدن بدون ذکر منبع کپی کردید !!!!
هدف ما چیزی جز ترویج فرهنگ امدادگری و ایثار در جامعه نیست ، اما برای رسیدن به این اصل که نباید ارزش ها رو هم زیر پا گذاشت .
شما هم اگر نیاز به کمک داشتید از طریق همین بخش و یا مکاتبه با مدیران سایت امدادگر و یا نجاتگر درخواست های خود را مطرح بفرمایید تا با کمال میل رسیدگی و مساعدت شود ....
موفق باشید
08-05-2010, 11:21 PM
سلام
لطفا کمکی که می تونیم انجام بدیم رو بگید تا در حد امکان در خدمتتون باشیم.
لطفا کمکی که می تونیم انجام بدیم رو بگید تا در حد امکان در خدمتتون باشیم.
08-06-2010, 01:59 AM
من تا بخوای نیوک کار کردم
کمک خواستی در خدمتم
کمک خواستی در خدمتم
08-15-2010, 01:50 AM
سلام دست شما دردنكند ممنون از لطف شما اگر كمك خواستم مي گويم
مطالبي كه مي گوييد كپي برداري شده بگوييد تا بازكر منبع بكذارم يا حذفشان كنم
مطالبي كه مي گوييد كپي برداري شده بگوييد تا بازكر منبع بكذارم يا حذفشان كنم