تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: تریاژ+نظرسنجی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
فرض کنین میرین تو یه تصادف
چند تا مصدوم با تنوع آسیب دیدگی دارین
آمبولانستون یه نفر جا داره
حالا در مورد خطراتی که مصدوم ها رو تهدید میکنه و کسی رو که اول انتقال میدین و دیگر کارهایی که میکنین توضیح بدین

تو نظر سنجی هم شرکت کنین

یه مصدوم ضربه به سر و خونریزی که با تهوع و تاری دید و هزیان گفتن همراهه داره حدوداً 40 سالشه و خانم هست
یه مصدوم حدوداً 1 ساله که بیهوشه
یه مصدوم با تنوع ریاد شکستگی تو خیابون افتاده و به عالم وآدم فهش میده حدوداً 25 ساله
یه جنازه
و یه نفر که در اثر ترومای داشبورد لگنش شکسته و در اثر فرو رفتن چیزی تو شکمش دم و دستگاه داخلیش بیرون ریخته و 30 دقیقه ای از این وضع میگذره
واقعاً عجب تصادفی شبیه سازی کردید. که البته متاسفانه اغلب شاهد چنین حوادثی هم بودیم .
تهیه سناریوی عملیاتی که شما ایجاد کردید و تفکر در خصوص آن بهترین راه برای مدیریت عملیات در دنیای حقیقی است .
ممنون Icon_smile_rose emdadgar_smiley
-------------
دوستان لطفاً شرکت در نظر سنجی که در بالای صفحه اومده فراموش نشه.
اصولا ما با آمبولانس هلال احمر سه تا مصدوم هم انتقال دادیم ، بستگی به وضعشون داره ، اگر من باشم اون خانم و بچه رو برمیدارم و می برم ، البته با امید به این که پزشک همراهمون باشه

( البته بگم در این وضعیت چون بچه یک ساله خیلی جایگیر نیست با توجه به وضعیت و نوع آمبولانس دو نفر رو سوار می کنیم ، البته اگر اورژانس نیومده باشه و یا فاصله طولانی نداشته باشه.... فکر نکنید همیشه اندازه یه مینی بوس مصدوم سوار می کنیم )

ولی عقل حکم می کنه کار رو سپرد دست اورژانس و ما فقط براشون دعا کنیم .....

ضمنا از اون سناریو ها بودا !!!! در حد تیم ملی ....
خطری که مصدوم ضربه به سر رو تهدید میکنه امکان خونریزی و لخته شدن خون در سر هست
کودک هم که معمولاً جز اولین اولویت ها به شمار میره
مصدوم شکم پاره هم با خطر پارگی رگ فمور-قطع نخاع و خشک شدن احشاع داخلی در اثر خوردن هوا است که خطراط مربوط به خودشو داره
مصدوم کف خیابونم از اونجایی که داد و فریاد میکنه پس تقریباًولش
جنازه هم با خطر مهم جا موندن از اتوبوس بهشت مواجه هست
اگه من بودم در صورت آنتن دهی اول درخواست نیروی کمکی سپس مصدوم ضربه به سر و کودک و اگه یه کم مهربونتر بشینن مصدوم پارگی شکم رو بابک برد میبردم و در غیر اینصورت مصدوم پارگی شکم رو میشه اینجور کمک کرد که یه مقدار گاز رو خیس کرده و رووی اون لا بدیم و صندلی رو بطوری بخوابونیم که جاذبه زمین خطر پارگی شکم رو صد چندان نکنه
و راه دیگه اینه که از یه خودروی عبوری مثل یه وانت یا ون کمک گرفت که مصدمو رو بتونیم تو یه سطح تخت قرار بدیم
حالا نظرتون چیه؟
اولویت که با فرد ضربه مغزی و کودک هست ولی من که اونا رو ول نمی کنم. اون دو مورد اول رو انتقال میدم اما یکی از امدادگرا رو می ذارم تا نیروی بعدی بهش برسه یه حداقل امکانات هم بهش میدم.
واحد بعدی که رسید خودشو با یه وسیله عبوری به پایگاه برسونه.
دیگه کسی نظری نداره؟
اینم شده حکایت همون تاپیکه چرا امدادگران مطالبشون رو به اشتراک نمی گذارن

یا بهتره بگیم امدادگر کجایی ؟؟؟ نیستی تو میدون ؟؟؟

سجاد جون دیگه مگه غیر از ما کسی دیگه ای هم هست که نظر بده ؟؟؟!!!!!
می نویسیم تا هم خود استفاده کنیم و هم دیگران استفاده کنند ، انشالله ...
ما بقی هم نگاه می کنند تا شاید خود یاد بگیرند . چی بگم ...
لینک مرجع