دوستان همانطور که مستحضرید بنده به شخصه تا حالا اصلاً سوتی موتی ندادم

و همه در کل
و اما از سوتی من و یکی از دوستام در یک روز خوب بهاری :
جاتون سبز تو کشیک نشسته بودیم که یهو افسر پلیس راه اومد و گفت یه نفر چاقو خورده داریم . رفتیم سرغش دیدیم یه بنده خدا افغانی هست که ظاهراً زائر کربلا بوده و برای ملاقات با خانوادش به یکی از روستاهای اطراف اومده بوده که در نهایت یه عده میریزن سرش و چاقو کاریش می کننو در نهایت هم پولاشو می برن .
اونو انداختیم تو آمبولانس و آژیر کشون بردیم به سمت شیراز ، شهر گل و بلبل
وسطای بلوار بزدیک بیمارستان بودیم که دیدیم یه سمند از خط یک به دو و بعد سه که ما بودیم اومد از آمبولانس هم از سمت راست سبقت گرفت رفت خط دو و بعد .......!!!!!!!!!! گرومپ !!!!!!!!!!
دونفر موتوری آهسته داشتن برای خودشون تو خط یک حرکت می کردن که با برخورد این ماشین 3 متری در هوا گشت و گذار کردن و بعدش .... ناپدید شدن. ماشین سمند هم بعد از دو دور چرخش کنار ما متوقف شد . تا اومدیم درب ماشین را باز کنیم ، سمند متواری شد.
رفتیم دنبال دو مصدوم گم شده . یکی را دوستم رفت سرغش که چند متری دور تر از ضحنه حادثه افتاده بود و نفر دوم هم من . بعد از چند ثانیه گشت و گذار ایشان را درون جوب آبی پر از لجن و جلبک پیدا کردم . سرش از پشت زخم باز داشت و ...
خلاصه تنها کاری که تونستم بکنم این بود برای جلوگیری از ورود آب و لجن درون سرش دستم را روی مجل زخم قرار بدم (البته با دستکش)
به یه نفر تو محل که ظاهراً پرستار هم بود گفتم بک برد بیاره و ...
تا اومدم به خودم بجنبم دیدم من موندم و مصدوم در جوب آب و یه افغانی خونین و مالین وسط جاده .
رفیق شفیق ما بی خبر با راننده مصدوم افغانی بیچاره را گذاشته بودن کف خیابون و ما را تنها ول کرده بودند و رفته بودن اون مصدوم سوم را به بیمارستان برسونند......
اون زمان هم موبایل مثل الان زیاد نبود . داد زدیم کسی موبایل داره ؟ یه نفر اومد و موبایل و داد و بعد از کلی مکافات که بماند اورژانس اومد برای کمک و همزمان هم آمبولانس خودمون مرضش را رسونده بود بیمارستان و برگشته بود . حالا دو مصدوم داشتیم 50 -50
تقسیم عادلانه .نصف نصف - یکی برا تو اورژانس یکی هم برای ما
داشتم کارمو می کردم که یکی از مردم اومد و گفت بیاید اورژانس کارتون داره .
تکنسین اورژانس خیلی متعجب گفت : جسارتاً این بنده خدا افغانی چاقو خورده وسط این تصادف چکار می کنه ؟!!!!!
تو یه جمله راحتش کردم . گفتم : چون تصادف شد . پیادش کردیم ، مصدوم که حالش بدتر بود بالا گذاشتیم....
خلاصه زد زیر خنده و ....

------------------------------------------
راستی یادم رفت بگم . من پیشاپیش کلیه مطالب فوق را تکذیب و هرگونه رابطه و یا حضور در این صحنه و ارتباط با این رفیق شفیق را انکار و اینکه من بیگناهم .... من ....