تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: چرا امدادگران مطالبشون را به اشتراک نمیذارن ؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
تا حالا خیلی بحث کردیم که چرا امدادگران اونطور که باید در دنیای مجازی نت حضور ندارند و نسبت به تبادل اطلاعات سستی می کنند ؟
و یا به تعبیر جناب Rescue فقط می خوان خواننده مطالب باشن !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه شما می دونید بگید ما هم بفهمیم Icon_smile_dontknow
سلام
واسه ایجاد این تاپیک بسیار سپاسگذارم
شاید خودمونو یه تکونی بدیمو بخودمون بیایم
من فقط یک چیزو میدونم اونم اینه
زکات علم آموزشه
نمی دونم چی بگم
اخه مگه چقد زمان می بره با خودمما
من خودم بوده تو نت اومدم و وارد تالار نشدم
اینهمه تو نت زمان میذاریم
این سایت میریم
اون سایت میریم
فقط کافیه 2 دقیقه بخدا 2 دقیقه
یک موضوع رو سرچ کنیم
بعد اینجا تو همین تالار به اشتراک بذاریم
اطلاع رسانی کنیم
دوستان میان می خونن
اطلاعاتمون بالا میره
تو عملیات پررنگ تر ظاهر میشیم
و کلی دعای خیر پشت سرمونIcon_smile_praying
به امید اینکه این چشمه زلال روزی تبدیل به رودخانه خروشان بشه نه به مرداب
و اینو بدونیم که ما میتوانیم
همین و بس
منو ببخشید
ایام به کام

خاطرات یک اتش نشان
شاید دوس ندارن به اشتراک بذارن
امین جون چندین دلیل می تونه داشته باشه !!!

1- اینکه امدادگران اصولا کمتر با اینترنت سر و کار دارن
2- اونهایی که با اینترنت سر و کار دارن معمولا یا حال و حوصله این کارها رو ندارن ، یا درگیر کارهای دیگه ای توی اینترنت هستن
3- معمولا سعی می کنن خواننده باشن
4 - خیلیهاشون دوست دارن یه وبلاگ اختصاصی داشته باشن که اونم باز مطالب رو کپی برداری می کنن ، متاسفانه بعضیهاشون بدون ذکر نام و رعایت کپی رایت.
5- متاسفانه امدادگران ایده های نو و بدیع رو کمتر ارائه میدن
6- متاسفانه تعداد سایتهای ماهیهای زینتی و اسب و سگ توی اینترنت بیشتر از سایتهای امدادی هست
7 - سایتهای امدادی (مخصوصا اونهایی که خودمون هم میدونیم ) که دیگه ماشالله در حد تیم ملی مطالب رو کپی برداری می کنن و به اسم بزرگترین پورتال آموزشی میزنن و رغبت کار رو برای کسانی که نو اندیش هستند سلب می کنند....

اینها جزیی از مشکلات و کم کاری های امدادگران در فضای مجازی هست ...

موفق باشید

ضمنا به موازات شما و با اجازه شما ، ما هم این نظرسنجی رو در نجاتگر درج می کنیم تا نظرات کاربران نجاتگر رو هم بدونیم و به یک جمع بندی کلی برسیم
با یه آمار کلی که از بازدیدکنندگان سایت داشتیم تقریباً میشه گفت که 70-80 درصد از اونا به صورت اتفاقی وارد سایت شدند که به تعبیر دیگه اگه توجه ای به اسم سایت نکنند دیگه یادشون میره وارد چه سایتی شده بودند و ممکنه دوباره مراجعه نداشته باشند .
به نظرم یکی از بزرگترین مشکلات عدم حضور و اشتراک نگذاشتن مطالب توسط امدادگران عدم اطلاع از نحوه عملکرد سایت (اشتراک گذاری-تالارگفتمان و ...) و نحوه استفاده بهینه از منابع و مطالب سایت می تونه باشه .
سینا جان درست میگن درسته که برخی از مشکلات وجود داره ولی به قول جناب RESCE
rescue نوشته شده توسط:سلام
واسه ایجاد این تاپیک بسیار سپاسگذارم
شاید خودمونو یه تکونی بدیمو بخودمون بیایم
من فقط یک چیزو میدونم اونم اینه
زکات علم آموزشه
نمی دونم چی بگم
اخه مگه چقد زمان می بره با خودمما
من خودم بوده تو نت اومدم و وارد تالار نشدم
اینهمه تو نت زمان میذاریم
این سایت میریم
اون سایت میریم
فقط کافیه 2 دقیقه بخدا 2 دقیقه
یک موضوع رو سرچ کنیم
بعد اینجا تو همین تالار به اشتراک بذاریم
اطلاع رسانی کنیم
دوستان میان می خونن
اطلاعاتمون بالا میره
تو عملیات پررنگ تر ظاهر میشیم
و کلی دعای خیر پشت سرمونIcon_smile_praying
-----------------------------------------------------
شما چه طور در مورد سایت به دیگران اطلاع رسانی می کنید ؟
باید بگم که من 5 دقیقه اخر کلاسامو معمولا اختصاص میدم به معرفی سایت
باور کنین اول سایت امدادگر معرفی می کنم بعد وبلاگ خودمو

تالارو کامل واسشون تشریح میکنم
ینی رو بُرد تصویر تالار و میکشم
و دسته بندی موضوعات رو کامل توضیح میدم و میگم که این تالار منبعی کاملِ و مطمئن باشین که جواب همه سوالاتونو اینجا پیدا میکنین
اینم یه نمونه از لطف دوستان به سایت خودشون امدادگر ...
راستش منم مثل شما در اول همه کلاسها سایت را معرفی می کنم و بعضاً از دوستان دیگه مربی هم این موضوع را شنیدم
شاید لازم باشه مثلا تبلیغات شهری و یا در حوزه آموزش را با مثلاً بنرهای بزرگ انجام داد تا جلب توجه و یادآوری کنه ؟
شاید هم مشکل جای دیگه ای باشه ...
درست میفرمایید امین جان

به نظر من یکی از بزرگترین عوامل این مشکل خود ما هستیم که مدیریت سایتهای مرجع امدادی رو دست داریم ....

یکی از موارد همون مشکل تبلیغات هست ، البته باید بدونید با توجه به این که سایت های امدادگر و نجاتگر در صفحه L1-L2 ایران قرار دارن ، از ورودی نسبت بالاتری برخوردار هستن که باید روی این قضیه خیلی بیشتر کار کرد .

البته این مکان جای مناسبی برای تبلیغ نیست ، ولیکن برنامه بسیار ویژه ای برای فعالیت توی شبکه مجازی ریخته ایم که تا پایان تابستان و یا اواسط مهر قطعا ارائه خواهیم داد .

اون مشکل اطلاع رسانی و آموزش استفاده کاربران از سایت یه مشکل جدیه که برای اون هم چاره ای اندیشیدیم/ هر چند من به شخصه رفع اتهام نمی کنم Icon_smile_dontknow

شاید وب سایت های ما از جذابیت بالایی برخوردار نیستن که قطعا نیستن که مخاطبین رو به شوق بیاره و به تکاپو بندازه ....

شما چه پیشنهاداتی دارید ؟؟؟؟؟
افراد به هر سایت به بهانه های مختلف سرکشی می کنند . یکی برای برداشت مطلب ، یکی برای درج آن و ...
بعضی هم برای تفریح ...
بخش بازی سایت را برای همین ایجاد کردیم تا بتونه بخشی از درخواست های این گونه مراجعین را برطرف کنه
در بخش متفرقه گالری تصاویر و تالار هم به همین منظور بخش هایی ایجاد کردیم تا بهانه ای برای تفریح فراهم بشه
الان که فکر می کنم می بینم تنها مشکل شاید برد آخرین مطالب یا در واقع یه برد کلی از مطالب سایت به صورت اجمال باشه که باید روی اون کار کنیم .
ولی با این حال بازم موندم امدادگران چرا شوق و ذوقشون برای عملیات رفتن بیشتر از فراگیری و درگیر کردن خود با مسائل آموزشیه. شاید این یه ضعف انسانی باشه که همیشه فکر می کنیم همه چی بلدیم و مثلا چون تیتر فلان مطلب مثلا با عنوان کنترل خونریزی را در جایی مثل کتاب یا جزومون داریم دیگه لازم نیست در این مورد در جاهای دیگه تحقیق کنیم !!!!
یه راهکار :
من به شخصه هر وقت دنبال مطلب خاصی می گردم و یا در مورد مطلب خاصی مطالعه کردم به منظور اشتراک مطالب اون را در سایت درج می کنم تا دیگران هم از مطالب بهره مند بشن.
اگه این فرهنگ و این رویکرد توسط دوستان امدادگر خصوصاً مربیان امدادونجات پیش گرفته بشه همیشه شاهد مطالب جدید و به روز و یا حداقل یادآوری مطالب فراگیری شده توسط ما در سایت خواهد بود .
از کلیه دوستان امدادگر و مربی جهت بهره گیری از این رویکرد و برنامه ریزی نسبت به آن دعوت می شود تا انشالله شاهد تسریع در امر آموزشهای الکترونیک امدادونجات در کشور باشیم.
یا علی Icon_smile_rose emdadgar_smiley
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع