سلام
راستش من حسابي بهم ريخته اعصاب و روانم از بس خبر سقوط هواپيما شنيدم.
واقعا دست شما درد نكنه و خسته نباشيد كه اصلا كارتون هر روز مواجهه با اين حوادث ريز و درشته.
ميخواستم بپرسم ميشه قبل از سقوط هواپيما راهي پيدا كرد كه به داد مسافرهاي بيچاره رسيد يا حتما بايد منتظر باشيم يه اتفاقي بيافته و بعد به داد حادثه ديده برسيم؟
تكليف مسافرت كردن تو كشور ما كاملا روشنه حالا چه هوايي باشه چه زميني چه دريايي(آخه جديدا دزدهاي دريايي هم خيلي مد شدن)
حالا نميشه مثلا قبل از اين كه مسافر هواپيما با خاك رو زمين يكسان بشه به دادش رسيد و از يه جايي زودتر انداختش بيرون.
دارم چرت و پرت ميگم ولي همش فكر ميكنم ميشه امدادگر قبل از حادثه هم بود آخه آدم مرده امدادگر نياز نداره كه مردهشور ميخواد؟
چرا تو سقوط هواپيماي توپولوف در قزوين شماها رو فرستاده بودن دنبال تكه كوچيكه اجساد بگرديد شما امدادگريد نه نعشكش. اونجا قرار بود به داد كي برسيد؟
سلام
برای عوض شدن روحیه شما گفتیم بچه ها دو تا قطار رو بزنند به هم که نوآوری ایجاد بشه!
در مورد کمک به مسافران قبل از حادثه، در حد توان ما نیست. نمی دونم چی کار میشه کرد ولی (همین الآن این راه حل به فکرم رسید!!) اگر در حدود چند صدتا نامه به سایت آقای احمدی نژاد در این مورد نوشته بشه شاید حساس تر برخورد کنند. از این طومارها هم خوبه که برای گوگل و یاهو هی امضا می کنیم.
من همیشه تو این فکر بودم که هنگام سقوط در هواپیما وایسم و در نزدیکی زمین حدود چند متری زمین بپرم بالا و از اون ارتفاع بخورم زمین!!
ولی بعد که یه خورده فیزیک خوندم فهمیدم که یه شتاب قوی تر از شتاب حرکت هواپیما رو به زمین احتیاج هست تا موفق بشیم، یه چی تو مایه های یه راکت!! مثل صندلی خلبان های جنگنده که موقع ایجکت کردن با راکت به بالا پرتاب می شن.
در مورد حضور امدادگران هلال احمر در صحنه حادثه باید بگم که به طور قطع اورژانس و آتش نشانی هم به محل اومدن و وقتی دیدن کاری نمی تونند بکنن، برگشتن چون هر دو نهاد وظیفه پاسخگویی به شهرها رو دارند و تمامی واحدهاشون رو احتیاج دارند و نمی تونند اون رو جایی معطل کنند ولی هلال احمر این وظیفه رو نداره و چون در کل بیکار می باشد در این صحنه ها خودشو زیادی قاطی می کنه.
دلیل دیگش هم سازمان یافتگی نیروهاش هست چون شما نمی تونید برید کارگر بگیرید تا این کارها رو براتون انجام بده و نیاز یه نیرویی دارید که آموزش هایی در این زمینه دیده باشه و قابل فرماندهی به صورت سازمانی باشه.
دلیل دیگه اون آسودگی خیال مسئولین هست که موقع گزارش می گن که بله نیروهای هلال احمر در حال جستجو می باشند. استفاده از این کلمه یه آسودگی هم برای گزارش دهنده بوجود میاره که از بیشترین امکاناتش داره استفاده می کنه و هم برای گزارش گیرنده که کار داره درست انجام می گیره؛ ولی هر دو یه موضوع رو فراموش می کنند یا شاید هم ندونند (که احتمال این دومی بیشتره)، که اینا آموزشی در این زمینه ندیدند.
دلیل دیگه اینه که کار رو نمی تونند به کاردانش بسپارند!! سه نیرو داریم که می تونند تو کار دخالت کنند، یکی سازمان هواپیمایی کشور که در این حد نیرو نداره که نزدیک به سی نفر رو در سه شیفت هشت ساعته به مدت چند روز به کار بگیره؛ دوم و سوم هم نیروهای هوایی ارتش و سپاه هست که در صورت ورود اینا شایعات مبنی بر احتمال خرابکاری قوت می گیره و اگر که سپاه تنها باشه که می گن کار خودشون بوده حالا اومدن سه شو بگیرند. (همین الآن هم بعضی ها می گن این در راستای بحران سازی های آقای..... برای انحراف افکار عمومی هست!)
نکته آخر و مهم اصل "حضور در صحنه" هست که هیچ جا نباید فراموش بشه!! تقریبا به عنوان اصل اول از اصول هشتگانه! هلال احمر هست.

بابت چيزهايي كه نوشتم شرمندهام، شايد در اوج آن عصبانيت و ناراحتي جايي صميميتر از اينجا و دوستاني صبورتر از شما پيدا نكردم كه اين حرفها را كه شايد بيمنطق باشد ولي به آنها كه بايد بزنيم نميشه را به شما بزنم.
هم من و هم همه اعتراف ميكنيم كه شما امدادگرها واقعا بيادعاترين همراهان مردم در همه حوادث هستيد.
دست حق به همراهتون. موفق و سربلند باشيد.
آهو نوشته شده توسط:سلام
راستش من حسابي بهم ريخته اعصاب و روانم از بس خبر سقوط هواپيما شنيدم.
واقعا دست شما درد نكنه و خسته نباشيد كه اصلا كارتون هر روز مواجهه با اين حوادث ريز و درشته.
ميخواستم بپرسم ميشه قبل از سقوط هواپيما راهي پيدا كرد كه به داد مسافرهاي بيچاره رسيد يا حتما بايد منتظر باشيم يه اتفاقي بيافته و بعد به داد حادثه ديده برسيم؟
تكليف مسافرت كردن تو كشور ما كاملا روشنه حالا چه هوايي باشه چه زميني چه دريايي(آخه جديدا دزدهاي دريايي هم خيلي مد شدن)
حالا نميشه مثلا قبل از اين كه مسافر هواپيما با خاك رو زمين يكسان بشه به دادش رسيد و از يه جايي زودتر انداختش بيرون.
دارم چرت و پرت ميگم ولي همش فكر ميكنم ميشه امدادگر قبل از حادثه هم بود آخه آدم مرده امدادگر نياز نداره كه مردهشور ميخواد؟
چرا تو سقوط هواپيماي توپولوف در قزوين شماها رو فرستاده بودن دنبال تكه كوچيكه اجساد بگرديد شما امدادگريد نه نعشكش. اونجا قرار بود به داد كي برسيد؟
سلام
تو جواب از ناراحتی و وضعیت روانی که بر شما غالب شده بود نوشته بودید .
همین طور که دوست عزیزم آرش گفت متاسفانه بدلیل نبود نیروی سازمان یافته در این موارد و بیکار بودن هلال احمر از این سازمان استفاده میشه و متاسفانه بدون در نظر گرفته شدن مشکلات روحی که بر این امدادگران (که داوطلبان مردمی و بدون تخصص در این زمینه ها) وارد میشود آنان را به صحنه حوادث با این وخامت و شدت که اجساد قابل تشخصی نیستند وارد می کنند که شاید به قول هلال احمری ها مهم حضور در صحنه و اینکه بگن هلال احمر اومده هست و اینکه چه مشکل روحی بر سر این امدادگر بعد از این ماجرا ها می افته دیگه مهم نیست.
خدا به این فرشتگان که جز به خدمت به مردم به هیچ چیز نمی اندیشند اجر ، صبر عنایت کنه
انشاالله هیچ گاه شاهد چنین فجایعی نباشیم .