سلام
من میخواستم بدونم که اگه کسی بسورت ناگهانی فشار خونش بالا رفت یا به دلایلی قند خونش بالا رفت رمانهای اورژانسی که میتونه به بهبود وضعش کمک کنه چیه
سلام
برای پاسخ به سئوال شما باید یک موضوع را متذکر بشیم .
اگه بخواهیم این کار را برای امدادگرای هلال احمر در نظر بگیریم که مجوز انجام کارهای درمانی و دارویی حتی در حد ابتدایی هم ندارند ، تنها کاری که میشود کرد این هست که مصدوم را به آرامش دعوت کنیم ، از راه رفتن وی جلوگیری کنیم و او را به صورت نیمه نشسته (سربالا) به استراحت تشویق کنیم و در صورتی که کار با اکسیژن را آموزش دیده باشیم اکسیژن تراپی نیز توصیه میشود.
اما اگه این کار را برای امدادگران اورژانس بخواهیم پیگیری کنیم علاوه بر انجام موارد فوق بر حسب شرح حال مصدوم و میزان فشار او معمولا به وی قرض تی ان جی و در موارد بحرانی نیفدیپین تجویز میشود . تزریق آمپول فوروسماید نیز بدین منظور کمک کننده می باشد .
جال پیدا کنید امدادگر را (اورژانسیش یا امدادگریش)
انتخاب با شماست ...
طبق تحقیقی که من کردم یکی از راه های پایین آوردن فشار خون نیترو گلیسرین هست که میشه در هر پنج دقیقه یک عدد داد که در صورت کار ساز بودن درمان رو میشه تا سه قرص در مدت پانزده دقیقه توسط یک امدادگر ادامه داد
شما رو به خدا اگه دارم اشتباه میکنم بگین
بله، راه حل شما درست هست. اگر به پست جناب شاهد هم نگاه کنید به استفاده از تی ان جی که همون نیتروگلیسرین هست اشاره کرده اند.
البته تی ان جی با گشاد کردن رگ ها منجر به پایین آمدن فشار خون می شود که در فشارهای بالا خیلی کارساز نیست و تنها در موارد یک تا دو عدد جوابگو هست ولی بهترین وسیله برای امدادگر هلال احمر محسوب میشه چون عوارضی نداره ولی متأسفانه اجازه استفاده از این دارو هم نه در موارد آنژین صدری و نه در فشار بالا برای امدادگران وجود نداره!!
دادن هرگونه دارو توسط امدادگران هلال احمر به مصدوم ، حتی در حال مرگ ، بوووه ، جیزه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ای خدا کی میشه امدادرسانی جاده ای از هلال احمر گرفته بشه ، اگه می خواید آمار کشته هایی که به خاطر آنژین صدری و حمله قلبی در پایگاه های هلال احمر مردن کافیه یه سر به گزارشات پایگاههی جاده ای کشور بزنید .
اینو قابل توجه مسئولین هلال احمر دارم می گم که باید اون دنیا جوابگوی کشته ها و خانوادههای اونا باشن .
یا حق