تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: پایگاه سیار سیاهکل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
این پست به صورت سیار در مسیر دیلمان به سیاهکل در استان گیلان به انجام وظیفه میپردازد و در حال زور زدن جهت دریافت تسهیلات ساخت ساختمان پایگاه ثابت میباشد

تا پارسال از یک خودروی کاروان استفاده میکرد که پس از سعی و تلاش بسیار از نوروز 88 صاحب یک دستگاه تویوتا 4500 شد
این پست به صورت دومنظوره جاده و کوهستان به امداد رسانی در نوروز و تابستان و زمستان می پردازد
شماره تماس
01423227400
جمعیت هلال احمر سیاهکل که برقراری ارتباط با آمبولانس توسط بیسیم صورت میگرد

عکسهای این پست در http://srcs.blogfa.com/page/pic-gallry.aspx
مروز 21 بهمن 89 لونک - سیاهکل
[تصویر: DSC00602.JPG]
سلام سجاد
دیروز 4 ساعت با پستتون فاصله داشتمIcon_smile_big
ای نامرد اونجا اومدی نیومدی پیش ما؟Icon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalkIcon_smile_nottalk
سلام
امروز ساعت 21 حرکت میکنم به سمت آمل
باور کن خیلی دوس دارم بیام
ینی اگه بتونم میام
شمارمو که داری
نداری
ای بابا همه دارن
اینم شمارم
125

راستش من 6 ماه میشه که موبایل رو کنار کذاشتم اگه داشتم شماره میذاشتم سجاد
خسته نباشید و خداقوت دارم خدمت تمامی اعضا و پرسنل این پایگاه کشور و
امیدوارم با دستان توانا و عشق و علاقه ی مضاعف به مردم خدمت کنند.[تصویر: icon_smile_rose.gif][تصویر: icon_smile_rose.gif][تصویر: icon_smile_applause.gif][تصویر: icon_smile_applause.gif]
لینک مرجع