بک برد که.....
داریم ولی تو امبولانس جا نمیشه چون فلزیه و زیاد به درد هم نمیخوره و به خاطر ارتفاع زیاد پایه هاش حدود 5 سانتی متر باید مصدوم رو خیلی بلند کرد
آمبو بگ کمکی نداشتیم و از توی کیف آمبو استفاده میکنیم ولی کیف آمبو رو باز نکردم فقط از جای خودش برداشتم و دم دست به حالت استندبای گذاشتم
لوله گذاری تاحال انجام ندادم چون کار حساس و خطرناکی هست و این کار تو حرکت خیلی خطرناکه ولی پاش بیفته چراکه نه
واسه احیا ایروی هم چیز خوبیه میش ازش استفاده کرد ولی مصدوم باید بیهوش بیهوش باشه
اولویت در استفاده از بک برد هست غیر از مواقعی که موقعیت امکانش رو نمی ده.
بک برد فلزی تا حالا ندیدم، ولی تا حالا نشنیدم که بک برد دارای پایه باشه!! اصلا با ماهیت استفادش در تناقض هست.
شورت برد اگر از نوع غیرابتکاریش استفاده می کنید برای حالت نشسته طراحی شده؛ البته جوابگوی فیکس کردن کمر در شرایط خوابیده هم هست ولی امکان بی حرکت کردن دنبالچه و لگن رو فکر نکنم داشته باشه.
اگر یکی برای آمبولانس تهیه کنید بهتره، ولی اگر که فقط یکی دارید همون رو به در آمبولانس و در دسترس قرار بدید و جایی که احتیاج داشتید اون رو همراه کیف احیا منتقل کنید.
اگر که تا حالا لوله گذاری انجام ندادید از اقدام به گذاشتن در سر صحنه به شدت پرهیز کنید چون به عنوان اولین تجربه امکان داره جان یه نفر رو به خطر بندازید هر چند که در صورت موفقیت احتمال بازخواست ازتون خیلی بالاست.
دوستان امدادگر می تونند لوله ررو بدون استفاده از لارنگسکوپ به سمت حلق مصدوم برانند و احتمال بالای 98 درصد لوله وارد مری فرد خواهد شد که در این صورت شما می تونید لوله را کنار بزنید و بدون ترس از وارد شدن هوا به معده بوسیله ماسک فرد را ونتیله کنید. یک راه خروج بسیار عالی هم در صورت استفراغ فرد دارید.
گذاشتن ایروی هم منوط به بی هوشی کامل فرد نیست، تمام افرادی که در سطح هوشیاریشون دچار اختلال شدن مانند حمله صرع، ضربه به سر، خونریزی شدید و.... که احتمال افت هوشیاری در اون ها وجود داره باید ایروی براشون گذاشته بشه.
ببخشید اگر دارم تو کارتون فضولی می کنم ولی خودتون فرمودید.
والا ما بک برد فلزی دیده بودیم ، اما از نوع پایه دارش نه ! آخه این که شد برانکارد فلزی نه بک برد .....
دوستان فرمودن اسکوپ ندارن ، ولی به نظر بنده قطعا بهترین روش فیکس و حمل این گونه مصدومین اسکوپ هست
ضمن این که شورت برد و هالف برد هم پاسخگوی این مسئله نیستن ، بسا این که به واسطه عدم فیکس شدن کمر و لگن آسیب بیشتری رو وارد کنن ..
راستش بحث لوله گذاری هم از اون بحثاست که خودتون هم میدونید !!
امدادگر توی کشور ما فقط موظفه مصدوم رو با یه حمل ( حالا استاندارد یا غیر استاندارد) بندازه توی آمبولانس و علی یارتون ....
یا جنازه و یا پیکر نیم جونش رو بده تحویل بیمارستان ، آدم تنش میلرزه ........
چقدر خاطره دارم از فحش خوردن تو اورژانس بیمارستان ها به خاطر نگرفتن رگ...!
البته در صورت خوابیدن رگ هم راه برای گذاشتن کانال وجود داره ولی با یک حرکت تهاجمی و انجام کت دان بوسیله جراح عمومی امکان پذیره که مشکلات خودشو داره.
گذاشتن آنژیو خالی بدون وصل کردن سرم هم منجر به کلت شدن می شه که باز فایده ای به حال بیمار نداره ولی از هیچی بهتره.
بهترین راه حل هماهنگی با یک پزشک بوسیله بی سیم و یا تلفن هست و گرفتن مجوز تزریق سرم.
این بهترین پیشنهاده ، اما بهترین راه تحویل مصدوم به بیمارستان (البته با کلی فحش خوردن از مسئول اتاق اسکرین و سوپروایزر اتفاقات گرفته تا پرستار و طی کش بیمارستان) بدون انجام هیچ گونه عملیات تروریستی و انتحاری هست ....
البته ما اینجا از دست اندر کاران بیمارستان فهش نمیخوریم
یه مصدوم از موتور افتاده بود بردیم بیمارستان .......... تنها کاری که کردم به بانداژ ساده ترقوه بود که کتف مصدوم و ترقوه اون رو بالا نگه میداشت(مثل سامورایی ها)
بردیم بیمارستان به به خانوم دکتری که فکر کنم از عروسی اومده بود تحویل دادیم و اونا هم زارتی زدن باند سه گوشمون رو پاره کردن
یه پرستار اومد گفت شما دوره خاصی دیدین
گفتم که بله دوره جاده ای
گفت معلومه خیلی حرفه ای هستین
گفتم چرا
گفت از بانداژتون معلومه
من کف کردم و فکر کردم چون بانداژ کوتاهه و من دو تا رو به هم گره زدم داره مسخرم میکنه
سریع جوابشو دادم و واسش توضیح دادم
و گفت حدس زدم حرفه ای هستین
من گفتم جدی میگین یا مسخره میکنین
گفت نه به خدا ما فقط این بانداژا رو پیش پرستارای حرفه ای بیمارستان پورسینای رشت دیدیم
و من دوباره کف کردم
انگار بکس دانشگاه صنعتی شریف ساخت یه یه فولدر رو فقط پیش دانشجوهای کامپیوتر آکسفورد دیده باشن
البته تو مثال جسارت نشه