تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه كامل: کانال مشترک بیسیم
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید
سلام
از بچه های پایگاه های نجات جاده ای کسی هست که کانال مشترک امداد و نجات روی بیسیم پایگاهشون پروگرام شده باشه؟
اگر کسی هم راجع به این کانال اطلاعاتی داره لطفا در اختیارم قرار بده.در ضمن فرکانس های بیسیم سازمان رو اگر کسی داره برام میل کنه
شما چه احتیاجی به این اطلاعات دارید؟
اگر که دارای توجیحات هستید می تونید به حراست سازمان مراجعه کنید و درخواست خودتونو کتبی بهشون بدید تا در صورت لزوم به شما بدهند.
با سلام.
من دانشجوی رشته عمران هستم.4سال در پایگاه های جاده ای جمعیت های سمنان و مازندران خدمت کردم. برای مقاله ای که در زمینه ی بررسی روند رسیدگی به سوانح ترافیکی جاده ای در حال نوشتن هستم در بخش کانال مشترک بیسیم که توسط کمیسون ایمنی وزارت راه در نظر گرفته شده دارای اشکالاتی است. در مجموعه ارتباطات ادارات کل راه و ترابری بررسی کردم دارای مشکلاتی بود .می خوام در سازمان امداد و نجات بررسی کنم.
یادم هست پست جاده ای که بودم یه نفر از دانشجوهای دانشکده هلال داشت در زمینه مشابهی تحقیق می کرد و اومده بود از دکل ها و وسایل ارتباطی پایگاه تصویربرداری می کرد.
همونطور که جناب ظهور فرمودند با اینکه این اطلاعات طبقه بندی نیست ولی بدون ارائه دلیل به دنبالشون بدون باعث بروز سوءظن هایی خواهد شد.
پس شما به راحتی می تونید به سازمان (اگر مرکز استان باشد، بهتره) مراجعه کنید و با در میان گداشتن موضوع تحقیق با مسئول امداد و نجات و بعد رئیس جمعیت شهرستان و طی سلسله مراحل که باید تا تأیید مدیر عامل استان بره و بعد هماهنگی با مرکز مخابرات استان و حراست می تونید اطلاعاتی که لازم دارید به دست بیارید.
ولی من (به عنوان کسی که خیلی با اینا سر و کله زدم) به شما توصیه می کنم یه نامه از یه جا داشته باشید، مثل دانشگاه یا وزارت راه یا ستاد حوادث و..... چون اگر ببینند کسی می خواد تو کارشون فضولی کنه و ایرادشون رو بگیره سنگ تو راهتون می ندازند.
یه خورده چاپلوسی هم بد نیست مثل اینکه چون سیستم ارتباطی شما کامل هست می خوام با یه تحقیق و ارائه اون به عنوان نمونه به دیگر سازمان ها در تحقیق خودم استفاده کنم وگرنه اگر گفتید رفتم فلان جا و فلان جا و ایراد داشته حالا می خوام مال شما رو ببینم با عرض معذرت شما رو بیرون کرده و دیگه نمی ذارن از شعاع صد متری سازمان هم رد بشید.
در مورد تصمیم کمیسیون ایمنی هم چیزی نمی دونم ولی اگر می خوان مثل خارج بحث مدیریت بحران راه رو بیارن رو فراکانس حالا حالا ها با ید بدوند. با این سیستمی که ما داریم.......
آرش جان .ممنون از راهنمایت. حالا فرکانس ول کنیم اونو یه جوری از بچه ها گیر میارم.می خوام بدونم امداد گرای ما چقدر با این کانال حساس سرو کار دارن.این کانال وقتی حساس میشه که یک طرح جامع فرماندهی سوانح ترافیکی در کشور با مدیریت واحد واقعا به اجرا گذاشته بشه و نهادهای مسئول در این رابطه مثل الان سرخود و سلیقه ای عمل نکنند مثلا کد اورژانس از یک مرکز هدایت میشه،گروه های امداد و نجات که با جایی هماهنگ نمیکنن(البته به بقیه جسارت نمی کنم لااقل تو اون دوتا استانی که خودم می رفتم سر صحنه ها ما با جایی هما هنگی نمیکردیم)امداد هوایی از 500 جا امر و نهی میشه(هواناجا،هواپیمایی،اورژانس..)،سیستم اطفای حریق هم که تو راهها فعال نیست و....
در این ابطه مقاله زیاد نوشتن میتونید سرچ کنید ولی اکثر اونها فقط وضعیت امداد رسانی رو نقد کردن و راه حل های پیشنهادیشون از کشور های اوروپایی وایالات متحده گرفته شده که قابل انطباق با ساختار اداری کشور ما نیست(حداقل تا15 سال دیگه).
خلاصه که این سیستم مدیریت سانحه در آینده (؟؟؟) راه میافته و تمامی عوامل حاضر در صحنه از یه مرکز دستور میگیرن و هدایت میشن تمام خودروهای حاضر در حوزه ی امداد جاده ای (پلیس ،راهداری آمبولانسهاو ..) به نرم افزار های AVL ,GISمجهز میشن و خیلی چیز های دیگه در اصطلاح عملیات هوشمند میشه.
حالا اینا اولین گام رو برداشتن که همون ایجاد فرکانس مشترک روی باند VHF.من می خوام مشکلات حاکم بر این روند رو با کمک شما که در سطح عملیاتی در انتهای زنجیره ی امداد و نجات فعالیت میکنید و با مشکلات اون از رئیس روسا بیشتر آشنایی دارین بررسی کنم .
سلام
شما برای پیدا کردن طول فرکانس های مختلف می تونید به آدرس؛
http://www.cra.ir/Main.asp
متعلق به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور مراجعه کنید. متولی امر فرکانس در کشور این سازمان هست.
البته فعلا مثل اینکه سایتشون به دلیل یه خبر هک شده ولی به زودی بالا میاد و شما می تونید مراجعه کنید.
ممنون از لطفت
آدرس مرجع