تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: 1 سوال دارم بیا جواب بده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
ایا شما لباس های هلال رو ازشون میخرید یا در اختیار میزارن emdadgar_smiley Icon_smile_question
emdadgar javan نوشته شده توسط:ایا شما لباس های هلال رو ازشون میخرید یا در اختیار میزارن emdadgar_smiley Icon_smile_question

لباس های هلال احمر فروشی نیست و به منظور حضور در عملیاتهای امدادونجات در هلال احمر در اختیار امدادگران قرار می گیرد.
Icon_smile_shock
سلام امدادگر خسته نباشید من از چند نفر از بچه های خودمون شنیدم که استان لرستان کردستان و چابهار این لباس ها رو به امدادگران میفوروشند و این واسه من همچنان یه سوال مونده من خودم هم شک دارم
امدادگر جوان از کرج
منم ندیدم که بفروشند به امدادگران بلکه در اختیار اون ها قرار می گیره.
اگر برای هم چین کاری مجوز داشتند بقیه استان ها هم انجام می دادند.
آقای امدادگر شاهد می گویند در عملیاتهای امداد ونجات در اختبارما میگذارند اما اینگونه نیست در عملیات ها هم به زور می دهند.
این مشکل وجود داره ولی تا جایی که من فهمیدم همه جا این مسئله وجود نداره بلکه در شهرستان های بزرگ که تعداد امدادگران زیاد هست و مدت داوطلبیشون هم مشخص نیست، بیشتر این مسئله وجود داره.
والا تو شهرستان ما تمام لباسها و تجهیزات امدادی رو بو یه کانتینر گذاشتن و کلیدشم دست من و دو تا از امدادگرای سابقه دار دیگه هست که هر بار برنامه یا عملیاتی هست تحویل بچه ها میدیم و بعدم ازشون میگیریم
به چند نفر از ما هم چکه بیشتر تو عملیات ها هستیم لباس تحویل دادن و ما اونارو اندازه خودمون کردیم تا اگه یه بار احتیاج شد دنبال لباس اندازه نباشیم و تو خونه داشته باشیم
یه نکته بهداشتی :
لباس هر امدادگر مخصوص اون امدادگره و از لحاظ بهداشتی پوشیدن اون توسط امدادگر دیگر اشتباه هست .
اولا رفتن امدادگر مبتدی در سر صحنه خیانت به ناموس و جان مردمه
دوما در صورتیکه امدادگری به عنوان امدادگر عملیاتی وارد صحنه عملیات بشه با توجه به زمانی که صرف آموزشهای لازم در این کار گذاشته و همتی که برای خدمت به مردم صرف کرده حتما لایق داشتن لباس پاکیزه ، تمیز و هم سایز و متناسب با خودش هست .
سوماً صلاح مملکت خویش خسروان دادند ...
احتمالا یه سو تفاهم کوچولو شده منظورم از عملیات این بود کلاً بر نامه هایی بود که بچه ها توش شرکت میکنن
وگرنه اونایی که تو کشیک جاده یا اداری یا کوهستان هستن لباس مخصوص خودشون بهشون تحویل داده میشه و از با سابقه ترین امداد گرا هستن
با این حال بازم مشکلاتی وجود داره که ما مصلحت رو در این دیدیم که هر کس که که لباسی رو تحویل میگیره بشوره و بعد به انبار برگردونه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع