تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: reverso 3
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام
در مورد تصوير پيوست هر چي مي دونيد رو كنيد .
فقط ازتون خواهش مي كنم مثل بحث قبلي( اطفا حريق) نشه ها بحث توربكسو مي گم . Icon_smile_praying Icon_smile_applause
ابزار ‏حمایت/فرود بسیار سبک و چند منظوره با امکان کنترل دقیق میزان اصطکاک ترمز با توجه به قطر و انعطاف پذیری طناب.
من باهاش کار نکردم اما هفته هلال احمر تو مرقد امام رو کمرت دیدم و ازت پرسیدم چیه که واسم توضیح دادی
فکر کنم یه جور ابزار خو حمایت هست مثل گره حمایت و خودحمایت
سلام

اگر کمی صبر کنید داریم کاتالوگش رو ترجمه می کنیم ، انشالله تا ترجمه شد سریع می زنم توی تالار خدمتتون ...
سلام این موقتا خدمتتون باشه تا بقیش رو هم به محض ترجمه شدن می زاریم اینجا

ریورسو در چند سال گذشته در بین بسیار از کوهنوردان فنی کار مورد استقبال زیادی قرار گرفته است . دلایل این امر را می توان در ‏کارایی زیاد این وسیله برای حمایت هم بصورت نفر دوم و هم بصورت سرطناب دانست . ضمن اینکه ریورسو برای فرود نیز وسیله ‏بسیار کار و مفیدی است و حتی در عملیات امداد و نجات می تواند مورد استفاده قرار گیرد. ‏
اما کسانیکه برای اولین بار قصد استفاده از این وسیله را دارند باید بخوبی از نحوه کار با آن بخصوص نحوه حمایت نفر دوم و رها سازی ‏وزن بر روی ریوسو اطلاع داشته باشند.
ریورسو در حالت حمایت از بالا یک ابزار یک طرف فقل شونده محسوب می شود یعنی طناب ‏براحتی بسمت بالا در آن جمع می شود اما اگر وزن بر روی آن بیاید بصورت خودکار قفل می شود..‏
در حالت حمايت از پايين بخاطره شكستي كه در طناب ايجاد ميشود در صورت پاندولي نفر صعود كننده به صورت دستي سيستم قفل ميشود...
3 نوع ريورسو در بازار موجود است : ريورسو معمولي - ريورسو دندانه دار - ريورسو 3 كه هيچكدام از لحاظ كارايي با هم تفاوتي ندارند....
سلام
ممنون و منتظريم .Icon_smile_applause Icon_smile_rose
http://www.tibloc.com
سلام واقعا که خسته نباشین

محبت کنین به این آدرس هم سری بزنین . دست خالی برنمی گردین .
همین کوچه بغلی رو میگم . لطفاً سریع تر . . . . Icon_smile_dontknow Icon_smile_wistend
حواسمو پرت کردیدن آدرس و فراموش کردم واستون درج کنم Icon_smile_shy
اینم ادرس :

www.emdadgar.com/forum/archive/index.php/thread-542.html
سلام
دوستان محبت كنن تو نت سرچ كنن ريورسو بعد مطالبو تو تالار درج كنن .
اينم راه حل . Icon_smile_wistend Icon_smile_sad Icon_smile_nottalk Icon_smile_whew

Icon_smile_kisses
سلام

ميگن آدمي رو كه خوابه ميشه بيدار كرد اما آدمي رو كه خودشو به خواب زده نميشه بيدار كرد

Icon_smile_wistend Icon_smile_waiting Icon_smile_wistend
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع