تالارگفتمان پایگاه اینترنتی امدادگران ایران

نسخه کامل: ارتفاع هلال احمر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
در کل میگم نجات در ارتفاع هلال اجمر بسیار ضعیفه
نظر شما چیه ؟
راستش من در مورد نجات در ارتفاع هلال احمر فقط اینو میدونم که بچه های گل کوهستان معمولا به خاطر تخصصشان در خصوص ارتفاع خوب کار نجات را انجام میدن ولی در مورد کمکهای اولیه و رساندن مصدوم یکم بعضا ضعیف کار میشه .
شاید بد نباشه نظر دوستان درگیر با کارهای نجات در ارتفاع هلال احمر را هم بشنویم.
عرض سلام و خسته نباشيد دارم

من هم با نظر دوست عزيزم امدادگر شاهد موافقم بچه هاي هلال تو كاره امداد و نجات در ارتفاع هميشه موفق بوده و هستند .
Icon_smile_applauseIcon_smile_kissesIcon_smile_applause[/b]
نه دوستان عزيز منظور من از اين صحبت آموزش ارتفاع است
كه جمعيت فقط به 1 صعود و فرود خيلي ساده تكيه كرده است.
دوست عزیز جناب ابی
ما می تونیم آموزش کارآمد و تخصصی را از همینجا شروع کنیم. با در نظر گرفتن بخشی از سایت برای این منظور؛ تنها مشکل ما نبود نیروی کافی بدین منظور است چون راه اندازی و مدیریت یک بخش جدید فعلا از عهده تیم فعلی خارج است.
اگر شما توانایی انجام این کار را دارید اعلام بفرمایید تا هماهنگی های لازم با شما به عمل آید.
هر کدام از دیگر عزیزان هم که مایل باشند آمادگی خود را اعلام کنند.
از این دوره ها که فقط برای آشنایی (فقط) هست زیاد گذاشته میشه و هدف این نیست که ما واقعاً یک امدادگر ماهر جهت کار در ارتفاع تربیت کنیم بلکه این دوره بصورت عمومی برای آشنایی با کارهای اولیه امدادونجات در ارتفاع انجام میشه و هیچ گاه هم عملا فراگیران این بخش به مراحل تخصصی راه پیدا نمی کنن.
هلال دوره های تخصصی کار در ارتفاع را برای کوهنوردان علاقه مند به امدادونجات برگزار میکنه و اونا را در کارهای امدادونجات دذر ارتفاع فراخوانی میکنه و به کار میگیره . در واقع این دوستان ابتدا کوهنورد بودند و بعد به امدادونجات اومدند.
بالاخره مخلص همه امدادگران کوهستان هستم دربس.
لینک مرجع